Hirdetés
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuzda
aktív tag
válasz
joergie
üzenetére
Nagyon szemezek a székkel, de nem tudom rámondani, hogy kell. A vízszintes ülőfelülete 385mm, a kagylóüléses támasztékkal együtt 526mm. Nem kicsi az a 385mm? Vagy direkt így kényelmes a kagylóülésnek köszönhetően?
185cm/86 kg-hoz keresek széket és szemezek az Ikea Markus székkel. Gondolom ki lehet próbálni ott helyszínen, nemde? Találtam 2 féle Markust is, mi a különbség köztük? Ahogy nézem csak az anyaga, hogy szövet vagy bőr. Melyiket ajánljátok inkább? Heti többször napi 10 óra ülés, de légkondi van, 22-25 között tartom a szobát vele, nem tudom hogy mennyire izzadnék benne. Illetve a kartámlája levehető? Érdemesebb inkább a bőr/műbőrt venni a 10k ráfizetés ellenére a könnyebb tisztán tartása miatt?
Válaszokat előre is köszönöm!

Ui: Jelenleg egy Jyskes Magnus High-ot használok, elégedett vagyok vele, annak ellenére, hogy kicsit jobbra-balra dőlöngél az ülőfelület, a hátán a hálós rész fölötti műbőr szétszakadt, és olyan kemény, hogy párnán kell ülnöm
Az évek megviselték már szegényt.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ZIDOO médialejátszók
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 512GB Black Karcmentes állapot 100% akku (12 ciklus)
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az évek megviselték már szegényt.
LLKobe