- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Veron
addikt
Pont ma néztem meg másodjára a WAU--t az OfficePlazaban. Elsőre nem tetszett, de ücsörögve benne egy kicsit, ráéreztem az ízére.
Nagyjából negyed órát próbálgattam, ennyi idő természetesen semmire sem elég, de azt meg tudom állapítani, hogy az IKEA Hattefjall székemnél kényelmesebb... mondjuk kétszer olyan drága és az IKEA-s sem vészesen kényelmetlen azért. Szóval az ár miatt kétszer is meggondolom a vásárlást.
Ennyire tré a mesh anyag? Én pehelysúlyban vagyok, talán így nem nyúlik meg gyorsabb, de azt mondjátok a szivacsosat érdemes venni? Az nem volt kiállítva, így csak vakon tudnám berendelni.
Alapvetően 150k-ig kerestem világos vázas széket, de a legolcsóbb értelmes a WAU volt a maga 175k-s árával. Van esetleg valami alternatívája?
-
Veron
addikt
van egy viszonylag kényelmes székem, kivéve a karfát. kb. 1,5 cm-rel magasabb a legalacsonyabb pozíciójában is. csak ezért overkillnek tűnik újat keresni, de vajon mit lehet tenni vele?
nem szeretnék párnára ülni.
-
Veron
addikt
-
Veron
addikt
Srácok, hol a fenében lehet normális irodai széket venni 150k Ft alatt alacsony, vékony testalkathoz?
Egyszerűen nem találok megfelelőt, a jelenlegi IKEA Hattefjall amúgy nem rossz, de mégsem az igazi.
Nem kell csiricsáré gémer cucc tűzokádó sárkánnyal meg LEDekkel, csak egy kényelmes szék világos színben. Karfa, magas támla, deréktámasz legyen és lehetőleg szövet / hálós anyaggal.
Ránézésre a Diablochair v-Commander ( a karfa magasságát nem írják, lehet magas ennél is) ilyen, csak 150k alatt kellene.
Nem létezik ilyen vagy én keresem rossz helyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen routert?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- További aktív témák...
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest