Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jozsi252

veterán

válasz Synthwave #3601 üzenetére

Van mit megbeszélni akkor az Officeplázával! Nem tudom hogy csak én vagyok-e így vele, de alapból bemutató darabból semmit sem veszek meg, tök mindegy hogy az egy mosógép, vagy hűtő, nem kell olyan termék amit már százan összetapiztak, én akarom elsőnek a gyártósorról legurulva megtenni. Ráadásul még kedvezményt sem kaptál, pedig általában bemutató darabnál szoktak adni a különböző termékekre.
    Tsebacsi
    Én a helyedben megpróbálkoznék egy AK Racing Player székkel. Nagyon szeretem ezt a széket, rettentő jól el van találva! Pixel-nél vettem több mint 3 éve, és most van az hogy a görgők kezdik magukat megadni (186/100 vagyok) de elfogadható a súlyom miatt (sajnos). Amúgy a gázrugó meg az egész mechanika hibátlan, évek óta ugyanaz a magasság, és nem ment le 1cm-t sem!
    Ha jól emlékszem ez a Player szék van kitalálva a nagyobb darab embereknek, mert a többinek az ülőlapja keskenyebb. A bőr is hibátlan rajta, illetve elég hihetetlen számomra, de egyetlen 1 kopásnyomot sem találtam rajta! Pedig melóból hazaérek aztán órákat ülök benne, ahogy hétvégén is nagyon sokat használom. Szóval ez a szék megért minden egyes ft-ot! Viszont mindenképp vásárlás előtt próbáld ki, Pixel-nél egy csomó szék ki van állítva, ott ki tudod őket próbálni (persze csak ha lecseng a vírus helyzet, most zárva vannak). Próba nélkül ne vegyél széket semmiképpen sem.

Új hozzászólás Aktív témák