Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • peppe79

    senior tag

    válasz salytmasztor #2173 üzenetére

    Állításuk szerint egyébként egy vadi új terméket postáztak nekem, csak azért rakták össze, és fóliázták körbe, mert a szék félig összeszerelve érkezik, egy hatalmas dobozban. Számomra viszont elég fura elhinni azt, hogy egy becsomagolt szék több helyet foglal a gyári csomagolásában, mint teljesen összeszerelve. Logisztikailag sem érné meg a gyártónak, hiszen a székek Malayziából érkeznek.
    Cserélni állítólag nem tudják, mert épp nincs raktáron. Ez meg azért érdekes, mert a weblapon nyomon követhető a készletváltozás. Mielőtt megrendeltem a széket, három darabot mutatott készleten, most pedig kettőt. Tehát elvileg aktualizált készletlistájuk van.
    Megoldásként felajánlottak egy 5000 Ft-os utólagos kedvezményt, ami korrekt dolog, de őszintén szólva én jobban örülnék inkább egy olyan széknek, amit saját magam csomagolok ki, karcolásmentesen. Külföldről 190-200 euro + postaköltségért meg tudnám rendelni. A nejem viszont már unja a forgószékek állandó ide-oda szállítgatását, meg ezt az egész herce-hurcát, ő neki ez is megfelel. Egyébként bitang jó kis szék, 66 ezer forintért ettől garantáltan nincsen jobb!

Új hozzászólás Aktív témák