Hirdetés
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gothmog
senior tag
válasz
J0shu4M1ll3r
üzenetére
...de ha rajta ülök, akkor nem simán dölöngél, hanem ilyen teljes kör alakú mozgást lehet rajta csinálni, hogy előre dől, majd jobbra, hátra és balra...
Bocs a szarkazmusomért, de mások külön extra felárat fizetnek ám azért, hogy aktíva(bba)n ülhessenek, te meg itt panaszkodsz nekünk!
(Persze ha ez nem feature a széken, hanem elromlott mechanika eredménye, akkor nyilván gáz és kezdeni kell valamit...)Én különben pont a Kinnarps Plus 6-os sorozatát szemeltem ki, mert ott előre-hátra tudod a súlypontod áthelyezésével billegtetni a szék ülőlapját, mindezt a háttámla mozgásától függetlenül. Nekem a próba alatt bejött ez a fajta "szabadság", és valahogy azonnal természetes érzetet adott. (De én ültem egy évet pl. fitneszlabdán is, amikor olyanom volt. Igazából, ha egyszer rám jön megint az "itch", akkor lehet , hogy berendelek egy [ilyen] aktív széket. Állandóra biztos nem ülnék ilyenre, főleg nem dolgozni, de például kontrollerrel az ölben, gép előtt játszani úgy, hogy közben a törzs mélyizmait is megdolgoztatod öntudatlanul (ha szarul kezdesz ülni, C alakra görbülő háttal (slouching), azt azonnal megérzed, akárcsak a labdán), arra tök jópofa cucc. (Nehogy valaki ezen felbuzdulva Spinalis székeket kezdjen itt ajánlgatni nekem... Az nagyon más tészta, és nem a jó értelemben...)
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Szólánc.
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- Házimozi haladó szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Persze ha ez nem feature a széken, hanem elromlott mechanika eredménye, akkor nyilván gáz és kezdeni kell valamit...)
LLKobe