Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gothmog

senior tag

válasz J0shu4M1ll3r #13733 üzenetére

...de ha rajta ülök, akkor nem simán dölöngél, hanem ilyen teljes kör alakú mozgást lehet rajta csinálni, hogy előre dől, majd jobbra, hátra és balra...

Bocs a szarkazmusomért, de mások külön extra felárat fizetnek ám azért, hogy aktíva(bba)n ülhessenek, te meg itt panaszkodsz nekünk! ;] (Persze ha ez nem feature a széken, hanem elromlott mechanika eredménye, akkor nyilván gáz és kezdeni kell valamit...)

Én különben pont a Kinnarps Plus 6-os sorozatát szemeltem ki, mert ott előre-hátra tudod a súlypontod áthelyezésével billegtetni a szék ülőlapját, mindezt a háttámla mozgásától függetlenül. Nekem a próba alatt bejött ez a fajta "szabadság", és valahogy azonnal természetes érzetet adott. (De én ültem egy évet pl. fitneszlabdán is, amikor olyanom volt. Igazából, ha egyszer rám jön megint az "itch", akkor lehet , hogy berendelek egy [ilyen] aktív széket. Állandóra biztos nem ülnék ilyenre, főleg nem dolgozni, de például kontrollerrel az ölben, gép előtt játszani úgy, hogy közben a törzs mélyizmait is megdolgoztatod öntudatlanul (ha szarul kezdesz ülni, C alakra görbülő háttal (slouching), azt azonnal megérzed, akárcsak a labdán), arra tök jópofa cucc. (Nehogy valaki ezen felbuzdulva Spinalis székeket kezdjen itt ajánlgatni nekem... Az nagyon más tészta, és nem a jó értelemben...)

Új hozzászólás Aktív témák