- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
raver
aktív tag
válasz
horvathkrisz #357 üzenetére
haverom??????????? Ezt honnan veszed????
Épp anyira birom az arcát, mint a többi politikusnak. Ők is pont anyit tettek az országért mint a ''haverom''.
Akkor lenne övé az ország ha el is mennénk.
Részemről lezárva. -
raver
aktív tag
válasz
horvathkrisz #354 üzenetére
Látom csak a szélsőséget kedveled.
Ez az ország a teljes magyar lakosság tulajdona. -
raver
aktív tag
válasz
horvathkrisz #335 üzenetére
Neked van saját országod?????? De jó, nekem is kell.......
Divot: Az a baj, hogy letezik jobbos/balos rendőr. A magánéletben tartozzon ahhoz az oldalhoz, ahova akar. De rendőrként maradjon pártatlan. Amúgy jól tette, hogy nem rugdosott senkit.
A rendőri túlkapás: Láttatok már olyant, hogy békés tüntetést szétvernek??????? Ha a tömeg elkezd randalírozni, és ráadásúl nem is elösször, annak következménye lesz/volt/van.
Az hogy ártatlanok is sérüléseket szenvedtek, sajnálatos. De nekem is az a véleményem, hogy aki a tűz közelébe megy, az megégeti magát....
De ami a legjobban zavar, az az hogy azt a kárt ami ott keletkezett, a mi adónkból fogják helyreállítani. Ugyhogy aki tört zúzott, annak köszönöm szépen hogy szabadsághacosdit játszott. Sokkal szabadabbnak érzem magam. És amit az ország ''érdekében'' lenullázott remélem rajta hajtják be. Bár sok esélyt nem látok rá... -
Retro11
senior tag
válasz
horvathkrisz #343 üzenetére
Természetesen én is ellenzem a vandalizmust mint ahogy a rendőre tulkapást is...Sajnos ezek a dolgok mindig is voltak és lesznek...És főleg igy hogy még ott felűl is szítják a tüzet
-
Terminator_
tag
válasz
horvathkrisz #343 üzenetére
Látod a beírásodban rejlik a megoldás is!VÉLETLEN!Szóval 100 szónak is egy a vége nem a nyugdijjasok és nem az ártatlanok voltak a célpontok hanem a ''Rosszak''
-
Retro11
senior tag
válasz
horvathkrisz #338 üzenetére
Nincs semmi baj!Csak ne indulatbol irj!Én nem azt irtam hogy ne menjen ki csak probálja el kerülni...Amugy meg sajna de ez van,hogy ha a rendőr azt mondja akkor azt kell csinálni a törvény ott van!És amugy meg még igy is nagyon is kevés a jo mögöttü..És gondold csak át!Miért a rendőr a f...?Nem inkább akit neki védenie kell?Én őket ütném agyon mert megint csak a rendőre szidják miközben nekünk csak a dolgukat kell végezni....Ez a baj..És az a lövedék sajna roszkor repült roszfele gondolhatod nem szándékosan löttek konkrétan arra a járokelőre....
-
Terminator_
tag
válasz
horvathkrisz #338 üzenetére
A saját biztonsága érdekében korlátozta a rendőr szerintem a jogaiban,mert elképzelhető hogy pont ott voltak a harcok és ha mint ártatlan civilként besétál kapott volna belőle.Mint a többi aki ott volt vagy arra járt.A rendőrök nem pofára döntenek hogy ki kicsoda.Sosem lehet tudni hogy ki mit akar,mint a tata is a tankal nem is gondolták volna hogy egy vén kecske vezeti a tankot szerintem.
-
Terminator_
tag
válasz
horvathkrisz #335 üzenetére
Ne személyeskedjél mert ez nem szép!Ha nem vagy normális kimész egy ilyen helyzetben de akinek van egy kis esze távolmarad az ilyen szituációtol.Legalábbis nem megy a tüntetők és a rendőrök közé,mert megsérülhet.
Gondold át ezt a helyzetet,mert amit te írsz az már el van túlozva senki sem mondta hogy nem mehetsz ki.Sokan kimentek volna az autóikat megvédeni például,de senki sem ment mert az élete és a testi éppsége többet ért egy vasdarabnál.
üdv -
Retro11
senior tag
válasz
horvathkrisz #329 üzenetére
oh szerintem te vagy szánalmas....Amugymeg tudni lehetett nagyon jol hog ybalhé lessz mindenki tudta erre ott járkál?Erre anyit lehet mondani peche volt!!!Én ott laknék fen (Amit soha nem fogok meg tenni) akkor ilyenkor meg fradi mecs végén megse közeliteném az ő utvonalukat...Szoval ennyit erről..Ugyanugy szerencsétlenség volt mint monjuk az hogy Te ki mész és leszar 1 galamb...Nem?
-
Terminator_
tag
válasz
horvathkrisz #305 üzenetére
Te félre értettél valamit!!!Nem védek senkit csak elmondtam a saját véleményem természetesen mindenhol vannak áldozatok,de az a 100 huligán és akárki váltotta ki ezt az egész helyzetet nem a nyugdijjas aki kilépett a metróból!Másrészt 2-szer is felszólítottak mindenkit hogy menjen a picsába aki nem ment tudta mire számíthat azok után hogy 100 rendőrt szarrá vertek 1 hete.Mit gondolt a tömeg hogy puszilkozni mennek puskával meg vízágyúval?Nem hiszem.Nem mondom hogy nem voltak túlkapások,azokat én is elítélem,de pl amikor a tank ment az emberek között nem gondoltál arra hogy bárki aki nem ugrik el meghalhat???Szinte szaladtak a tank elől...............Mert a vén papa küldte neki
Részemről ennyi.
üdv
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nintendo Switch
- Iqos cigaretta
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged