- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
orkester
őstag
válasz
orkester #1303 üzenetére
Sziasztok!
Kaptam ma egy levelet, hogy x napon megtekinthetem az iratokat, mert befejezték a nyomozást. Távolmaradásom esetén is elküldik azokat az ügyészségnek vádemelési javaslattal.
Ez most akkor azt jelenti, hogy elkapták a csalót? Érdemes elmenni iratmegismerésre vagy nincs túl nagy jelentősége? -
szasanyi
félisten
válasz
orkester #1311 üzenetére
Biztosan, hiszen ez a dolguk. Az más dolog - és a leglényegesebb -, hogy tudják-e bizonyítani az egyeneságú szándékot. Ugyanis ennek a szándéknak a bizonyíthatósága alapján lehet eldönteni, hogy nyomozás elrendelésére kerül-e sor csalás miatt, vagy átteszik az ügyet a bíróságra - bcs. (bizonyíthatóság) hiányában - ahol polgári peres eljárás lefolytatására kerül(het) sor. Ez nem lesz gyors, és a kimenetele is kétséges.
-
adalbert1
veterán
válasz
orkester #1307 üzenetére
Nem tudom, talán a rendőr srácok meg tudják mondani...
Szerintem ez a két eset lehetséges:
1. A srác akivel beszéltél az embered, és csak kamu a kapott cd-s duma.
2. Eleve valaki a srác nevére nyomta az accountot előre megfontolt szándékkal. Viszont akkor bankszámlaszám és IP alapján utol lehet érni. Viszont ha már egyszer csalásra vetemedik vajon van annyira láma, hogy valós adataival csináljon bankszámlát? -
adalbert1
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged