- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- One mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
azzio
aktív tag
jaaaaj... nálunk kb. 2 hete hagyták abba, de előtte 3 hónapig minden egyes nap (inkluzíve vasárnap) arra kellett ébrednem, hogy fúrnak... kalapálnak... vésnek... fúrnak... vésnek... szögelnek... fúrnak... kalapálnak... zörögnek... fúrnak... bontanak... vésnek... még szerencse, hogy a péntek estéket nem töltöm itthon, így legalább szombaton tudtam délig aludni
-
azzio
aktív tag
A mai napomnak (hajjaj... ha jól nézem, még csak most kezdődik...) tanulsága még nem, de mottója már született:
''Jó az még, vazzeg...''
Na az úgy vót, hogy már majd bedohányoztam, aztán felkutattam a lakás azon részeit, ahol nem alszik szülő vagy húg, és jól találtam is egy szál cigit jóóól.
De közben rájöttem, hogy még éhes is vagyok, ezért
konyhába be,
vágtam egy szelet kenyeret meg egy szelet kistányért, a kistányérra ráhalmoztam némi paprikakóbásztéliszalámifüstöltpulykamellet, meg töltöttem egy bögre teát, mindezt és a cigarettát egy tálcára pakoltam, majd
szobába be,
tévé be,
ágyba be,
kaja be,
tea be,
de a tea csak félig ment be, mert a másik fele (tőlem megszokott módon) a tálcán fejezte be rövid földi pályafutását. Dehát ez nálam mindennapos, ezért nem is foglalkoztam vele mindaddig, amíg észre nem vettem, hogy a cigi ott figyel a fél bögrényi teapocsolya közepén. Na,
gondolkodás be,
fürdőszobába a cigivel be,
hősugárzó be,
a cigi 5 perc alatt meg is száradt, bár elég gányul nézett ki, dehát
''Jó az még, vazzeg...''
Mondjuk kicsit nehezen gyulladt meg, elég furcsán füstölt, az íze pedig egy külön esettanulmány, lehet, hogy szabadalmaztatom. Ennyi vót.
[Szerkesztve] -
azzio
aktív tag
Ha már így feljött a téma, felhívnám a figyelmeteket Lenin elvtárs szavaira, miszerint ''Tanulni, tanulni, tanulni!''. Bár én nem pont erre gondoltam, hanem inkább arra, hogy ''Menteni, menteni, menteni!''.
Még ha nem is dolgozol, hanem egyszerűen csak játszol, akkor is, mondjuk már egy órája, akkor mindenképp, és ráadásul mindezt Windows óperenciás rendszer mellett (alatt, fölött) teszed, akkor főleg!
Történt ugyanis, hogy azzio elvtárs úgy negyed 1 magasságában leült kedvenc SimCity 4 Rush Hour játékával játszódni, és kicsit meg akarta reformálni városkája lakóinak szürke életét. Nosza, épüljön ipartelep, építsük be a város belsejében tátongó üres területeket, igazítsuk meg az autópályát, vasutat, építsünk egy új metróvonalat a meglévő 4 mellé (már 6 állomásnyi hosszú volt, nembeszélve a járulékos területrendezésről...), ha mindez megvan, nézzünk szét a tengerparton, hátha van ott is tennivaló. Éppen ez utóbbival foglalatoskodtam (a töbi már kész volt), egy kis parkot akartam elhelyezni a víz mellett, amikor sötétség, kerregés, HDD-led el sem alszik, úgy dolgozik a vinyó, majd csend, ikonok, asztal...
-
azzio
aktív tag
a mai nap tanulságai:
-HÉV-ezni jó;
-ha nem tudod valakivel megértetni, hogy nem azért nem segítesz neki, mert egy utolsó rohadt köcsög szemétláda vagy, hanem mert bármennyire is szeretnél, nem tudsz segíteni, akkor mondd meg neki, hogy nem is akarsz segíteni, és egy utolsó szemétláda vagy, és akkor belátja, megérti, hogy a legelső állításod volt az igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dobozos Új gamer MSI Katana 15 /i7-12650H/16GB/1TB SSD/RTX 4070 8GB GB/144Hz/Gari
- Huawei Watch Fit 4 Pro 3 év garancia, Huawe Freebuds 2
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- Dell Precision 7670 FHD+ i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1T G4 / Quadro RTX A4500 16GB / HU vb Pro tervező
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest