- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti78
őstag
Mondanám, hogy így van, de mégsem, Ugyanis kezdhetném előlről a másik autó már elhanyagolt dolgainak a rendberakását.
Most az apróságokat nem írom le, de 40 ezer km van a kuplungban, elől-hátul új féktárcsák, betétek, rendberaktam a teljes futóművet, kormányművet, félidős gyertyák vannak benne, toronycsapágyak, gumiágyak, vízhűtő, önindító, fűtőradiátor, üzemanyagszivattyú, lambdaszonda.
Csak a számlás dolgok 1.5 millió. Mondjuk ez három és fél év alatt. Ezen felül volt még egy bal hátsó sárvédőjavítás, de azt nem számolom bele. Felújíttattam a bőrüléseket, +120 ezer. Azt tudom, hogy én odafigyeltem az autóra. Ennél már legalább tudom, hogy mik voltak biztosan cserélve. Ha veszek egy másikat, ott megint nagy lutri az egész. Ebből jól kiszállni nem lehet. -
aero.
veterán
Grat, ugyanilyen volt az enyém is.
Benzin turbó azonos teljesítménnyel a kevesebb nyomaték miatt kevésbé érződik fickósnak, viszont szép lineáris a teljesítmény leadása. Én 43 ezret tettem bele 1.5 év alatt, 212-vel adtam el. A check engine-t csak gyújtáskor láttam, pedig használtam rendesen, motorikusan zéró baja volt. A kopó dolgokra költöttem rendesen. A hangja hiányzik -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fotók, videók mobillal
- Béta iOS-t használók topikja
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- BestBuy topik
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vicces képek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- Segway Ninebot F40i - elektromos roller
- Magyarországon jártam - saját kép - 40x60 - fém kerettel, prémium poszter fényes fotópapír
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest