- Milyen okostelefont vegyek?
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbking
aktív tag
Köszi emberek, 1 dologra már most rájöttem 1 perc alatt... Nagyon sok a dolgom, de még ma meg kell csinálnom valamennyire... Igen, ilyen iskolai feladat, de nem vérre megy, csak tök ciki, mert a többiek tanultak ilyet tavaj én meg már régen, de akkor sem figyeltem oda...
Nah mind1...
Pontosan egy olyan program kéne ami elindul és kiír 5-6 pontokba szedett műveletet 1től 6ig, amiket fájlokon lehet véghezvinni... pl.:fájl létrehozás, egyik fájl tartalmát a másik végéhez hozzáírja, kitöröl egy fájlt, átnevez egy fájlt... stb, ami eszembe, eszetekbe jut... És az a lényeg, hogy futtatja a manus és kiírja neki pontokba, hogy pl 1. fájl létrehozása, és a manus létre akar hizni egy fájlt. A menüpontok után kérdi a szöveg, hogy nah melyiket választod, a manus 1-est üt, aztán a progi bekéri a fájl nevét, aztán a atartalmát, aztán létrehozza. Aztán megint lehet választani, hogy mit akarok és újra jöna menü a 6 választási lehetőséggel. Persze ilyen apróságok, hogy lennie kell a 6-ik után egy kilépésnek ispl 7es... Szal ilyesmi kéne konkrétan...
Nah mind1, tele vagyok programmal, de estig meg kell csinálnom, majd belehúzok...
Köszi all... (azért jöhetnek még a tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Antivírus szoftverek, VPN
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Dell G15 5520 Gamer FHD IPS 120Hz i7-12700H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB 140W Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest