Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Sziasztok, egy Xiaomi Mi Wifi Mini routerrel kapcsolatban kérnék segítséget.
Az itt írt leírást követve próbáltam volna rá a gyári firmware helyett OpenWRT-t tenni: [link] pontosabban a Quick OpenWRT Installation metódussal. Vélhetően az OpenWRT oldaláról leszedett firmware bizonyult rossznak, mert a flashelés ugyan elviekben sikeresen végigment, a gyakorlatban utána a router nem indul és az ott írt gyári firmware visszatevős módszer sem működik. Igaz, nyilván ez az a rész, ahol bármi félremehetett - épp csak semmilyen hibaüzenettel nem találkoztam, egyszerűen csak nem indult el utána a router.
Ez annyit tesz, hogy nem érhető el semmilyen IP címen (illetve a fő router kioszt neki ugyan IP-t, csak épp azon az IP-n nem érek el felületet böngészőben), illetve boot-kor rövid narancssárga villogás után pirosan és lassan villog.
A gyári firmware-s USB stick-es reset-elési kísérleteknél egy rövid ideig narancssárgán világít a led, majd két-három narancssárga "pislogás" és utána átvált folyamatosan égő piros led-re.
Van valamilyen módszer arra, hogy viszonylag egyszerűen visszahozzam a routert és OpenWRT-t tegyek rá sikeresen? (Utóbbi azért lényeges, mert a gyári firmware-rel nem kezel USB-s LTE modemet.)
Kiegészíteném még azzal, hogy a leíráshoz képest nem húztam ki a "fő" routeremet a helyéről, hogy a helyére bedugtam a Mini-t, hanem az utóbbi egy gigabites switch-re volt dugva és nyilván az ennek megfelelő IP címre módosítva hajtottam végre a fenti leírást.
Előre is köszönöm a segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Olcsóbb lett a Game Pass Ultimate, de a Call of Dutyért cserébe várni kell
- Proxmox VE
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 1000GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- Apple Watch Series 11 46mm GPS + Cellular Karcmentes állapot 100% akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 256GB Sárga Független Bontatlan / 27% áfás számla
- Logitech MX Master 3S for MAC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

vargalex