Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macc
aktív tag
válasz
hobizoli
üzenetére
En nap mint nap hasznalok FW-t. Es egyaltalan nem zavar, hogy van 56K modem a gepben, pedig, nem tudom fogom-e valaha hasznalni, de mi van ha majd megis kell fax-olnom a geprol? Ja akkor ott lesz, es arra jo...
Belegondoltal-e mar abba, hogy ha veszel egy TV-t, videodt, dvd, autot, hogy abban mennyi mindent nem hasznalsz? Mellesleg a Mac-en a FW olyan mint PC-n az USB: elengethetetlen. (bocs a pc-n az USB sem elengethetetlen... max a floppy - egyesek szerint)
Nekem meg a PC-imben sem volt 2-nel tobb vinyo.Szoval most nem tudom mennyire altalanos, hogy 2-nel tobb vinyot akarjon az ember a hazba beipiteni!? Meg 4db CD/DVD??? minek?
Szoval aki cserelgetni akarja a gep belsejet annak no mac... Aki hasznalni akarja, annak alternativa lehet. En is szeretem szetbontani a dolgokat, szet is kaptam a Mac-et, es oszinten sokkal jobb erzes volt egy ilyen minosegi termeket szetszadni, mint a szabvanycsavaros ocskavas boritasu pc hazat... Bővebben: link
Ebben is van amugy +RAM, mas (nem gyari) videokartya, HD, es lehet majd lesz benne mas DVD iro is. De ha alaplapot kene cserelnem, akkor azt mar gepestul teszem... -
Power
senior tag
Az nagyon komoly arc az Vendi.

Egyszer hallottam amint ecsetelte, hogy a Radeonok sz*rok s csak a Geforce a jó, mert nvidia. Úgyanígy az pentium, mert intel.
Nagyon komolyan belevésődtek ezek a dolgok
Egyébként totál értelmetlen úgysem lehet objektíven eldönteni melyik a jobb, kb. olyan, mintha két nőről próbálnánk eldönteni, kinek ez kinek az, kinek egyikse.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CoreI5,13600KF,14/20/GIGABYTE,B760M-DS3H,KINGSTON,DDR4 32GB,RTX5060TI 16GB/2Tb T.hely/GARI/Win11!
- Bérelhető csúcskategóriás PC RTX 5090-vel - Ryzen 7/9, DDR5 ram
- RTX 5070 + i5-14600K 32Gb ram GAMER PC + 144Hz MONITOR AJÁNDÉK
- Rackszekrény - APC NetShelter SX 48U, Fekete, 2258H x 600W x 1070D mm TAA
- Új Fehér Gamer Gép - ASRock X870, Ryzen 7 9800X3D, 64GB DDR5, RX 9070 XT 16GB, 1TB SSD, 1000W
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 128GB 89% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
),

TigerCat