Hirdetés
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkp900
senior tag
válasz
Lazika
üzenetére
Ebben igazad van teljesen.Ezért vettem én az I5-öst ,mert a teszt amit mind a kettővel megcsináltak az Istyle-osok jobban meggyőző volt az I5-ös procis meg 339 bírtam megvenni az I5-ös 256 ssdt azt a 60 ezer többletet szerintem jobban megérte.Mondjuk hirtelen felindulásból vettem 16 GB Ramot is de senki nem akarta belerakni egyik hivatalos szervíz se aznaposra így a végén visszavittem ,és egyenlőre sima átlagos felhasználásra tökéletes a 8GB Ram is.Nem érzem hiányát a 16 -nak ,de majd idővel esetleg egy -két év múlva mikor már szereltek be ilyet és nem tart nekik egy napig akkor belerakatom a 16-ost.
Garanciát meg lehet ám venni hozzá külön is az applenél ha esetleg valaki azért akar csak hivatalos helyen venni ,hogy 1+1 év garija legyen.Sőt így jobban is járok ,mert 28 ért plusz 2 évet lehet venni ,és akkor 3 lesz rá.Amit ugye telefonokra nem lehet itthon hivatalosan megvenni csak ha trükközöl a lakcímmel,meg 30 napon belül lehet csak ,ezt meg egy éven belül kell azért nem mindegy.Én nagyon meg vagyok vele elégedve nagyon nem bántam meg ,hogy lecseréltem a Macbook Prot 13" Retinát erre.Úgyse vittem sehova se,és külső monitorral használtam meg billentyűzettel egérrel szóval azok megvoltak.
Most kapott egy 32" HP Omen 1440p monitort ,és így eladó a 25" Dell u2515h . -
kkp900
senior tag
válasz
Lazika
üzenetére
Az lehet , hogy tv-vel jó a Mini , de most ,hogy vissza vittem a 4K LG-t és vissza beállítottam a Dell 25” 1440 p Ultrasharp monitort minden flottul megy megint.És ami érezhető az a gyorsasága a rendszernek.Na ezt az LG -nél csak alapértelmezésre állítva tapasztaltam de akkor ugye kb 1080 p nek látszódott rajta minden olyan nagyok voltak a szöveg meg az ikonok is. Elgondolkodtam egy 32” 1440p -sen de akkor már 100 alatt van a PPI és nem tudom ,hogy nézhet akkor ki a rendszer.Esetleg van valakinek akkora monitora, és kötötte már össze akár Macbookal vagy Imacel vagy Mac minivel ? Érdekelne ,hogy akkor ,hogy alakul a kép és színek is persze.
-
blakey
titán
válasz
Lazika
üzenetére
Eredeti és levágás nélküli.
Pont, hogy én segítek te meg ellenszéllel szembe lavírozol. Nem akarod elfogadni a tanácsot akkor szenvedj tovább.
Amúgy azért nem találod, mert nem veszed a fáradfságot, hogy elolvasd a kezelési útmutatót. Itt segítünk és te vagy felháborodva, én kérek elnézést. További sok sikert a megoldáshoz. -
blakey
titán
válasz
Lazika
üzenetére
Most komolyan, miből gondolod, hogy annak látja és miért nem állítod be a kijelzőt megfelelően? Az overscant ki kell kapcsolni a TV-n. Vagy normálisan leírod, hogy mid és hogyan van összekötve. Az overscan minden tv-n alapból be van kapcsolva. Másik megoldás, hogy a TV azon bemenet címkéjét PC-re állítod. Nem hinném, hogy a problémád mac specifikus,.
-
wm2
őstag
válasz
Lazika
üzenetére
Abból a NUC-ból, amit fent linkeltem pikk-pakk megvan. Van egy oldal, ahol mindent megtalál hozzá az ember. Google elsőre dobja.
160e ft körül megáll. i5-el 110 körül. Mivel a Mac TOY kategória lett, szvsz otthonra jobb, mint 400-ért aluházban almalogóval ugyanez. De mindenki maga tudja mennyire szereti ha lehúzzák.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- További aktív témák...
- IBM TS3200 48-Slot Tape Library (45E1330), 2x LTO-4 FC Tape Drive (35P2510)
- Intel passzív csúcsgép: 4,7 GHz Intel i7 1255U, 10 mag / 12 szál barebone
- 15.gen! Intel Core Ultra 5 245KF +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- -42% ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500 14mag, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD, ÚJ HU bill + egér
- ÚJ Kis gamer/kis tervező PC: Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500, 16GB RAM, 512GB, nVidia T600
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Playstation 4 Slim 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

160e ft körül megáll. i5-el 110 körül. Mivel a Mac TOY kategória lett, szvsz otthonra jobb, mint 400-ért aluházban almalogóval ugyanez. De mindenki maga tudja mennyire szereti ha lehúzzák.

TigerCat