- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- A HMD visszalép az USA piacáról
- iOS alkalmazások
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
<>jana<>
senior tag
megpróbálkoztam egyszer egy mandrake és egy uhu 1.1 el azok nagyon nem jöttek be.egy debiant kiakarok próbálni,csak állítólag nem egyszerü összehozni működőképesre
azóta sikerült a suse 9.3 at rendesen összerakni,de telepíteni eddig semmit nemtudtam,nemértem még hogyan megy,leszedtem példának az operát tar.gz ben meg rpm ben eggyiket sem tudtam sehogysem életre kelteni.az rpm az nem suse linuxhoz van,de megnéztem azt is
-
<>jana<>
senior tag
suse 9.3 alatt valamiért nemtudok semmit beállítani, a yast2 -be belépek megadom a root jelszót ,de úgyviselkedik mintha a súgóban lennék,csak egy intéző szerü ablak van ,de semmit nemenged állítani.ha éppen meggondolja magát akkor előjön a beállító panel.valaki találkozott már ilyennel? tegnap 3 órát szívtam ez miatt nemtudtam beállítani az internetet.
-
<>jana<>
senior tag
válasz
Insomnia666 #2547 üzenetére
én megadtam egy nevet és egy jelszót ,avval tudok belépni.érdekes hogy az eddigi linuxokon betudtam lépni root ként is ,de a 9.3 as suse ezt nemengedi
-
<>jana<>
senior tag
lenne gy kérdésem,ismét nekifutottam a linuxnak,most egy suse 9.3 at raktam fel.nemtud valaki egy jó leírást magyarul a kezeléséhez? képtelen vagyok telepíteni programokat rá,a windowsos múltam bezavar nagyon
eddig csak a firefoxot tudtam telepíteni,igaz használni azt sem mert nincsen parancsikonja sehol
csak a beépített régebbi indul el sajnos.
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amazon Prime Video
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest