- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- LTE frekvenciák
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToG
csendes tag
Szevasztok!
Kellene egy kis segítség. Suse 11-et használok, és szeretném, ha működne alatta a Canon MP980-as nyomtatóm. Nézegetem ezt az oldalt: http://mp610.blogspot.com/ , mert idáig ezt találtam a célhoz legközelebb vivőnek, de nem boldogulok vele. Tud valaki valamilyen tippet?
Segítségeteket előre is köszönöm.ToG
-
ToG
csendes tag
Szevasztok,
segítség kellene. Mozilla Firefox-ot használok SuSe 9.3 alatt. Flash Player 9-et telepítettem. El is indul rendesen először. De következő indulásnál megint azt az üzenetet kapom, hogy nincs telepítve. A plugins könyvtárban ott van. Ha újra telepítem, azt az üzenetet kapom, hogy már telepítve van. Ha kiszedem és úgy telepítem újra, akkor megint megy. A "kiegészítők" között nem jelenik meg. Mit csinálok rosszul?
Segítségeteket előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- World of Warships
- PlayStation 5
- Star Trek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Reklámblokkolók topikja
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN T7 FSP 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Black Week Akció! 26.10.2025-ig Kedvezményes ár! 110.000ft!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest