- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_BOZONT_
tag
válasz
N0zer0 #19920 üzenetére
hmm erdekes nekem pont forditott tapasztalaptom van kis szolgaltato megkuzd az ugyfelert, hogy ott maradjon, vagy jo kommunikacioval, kedvezmennyel, +szolgaltatassal. A nagy szolgaltatonal meg id=67483 vagy es ha nincs neted o jaj 70% garantaltuk, vagy valtasz vagy (ugyis) maradsz, mert olcso janos vagy es 200forintal olcsobb vagy nem is tudsz szabadulni x csillio evre alairt huseg miatt.
mode: "olcso janos"-t nem rad ertettem csak ugy altalanossagban.
-
_BOZONT_
tag
válasz
bambano #19701 üzenetére
Azt hittem hogy valami scriptet irtal ami adatokbol general egy nagy kepet majd adott idokozonkent csereli a hatter kepet
" de majd jön jester01 és elmondja neked, hogy az általa ismert 43 asztali környezetből melyiken hogy kell betenni"
ezen majdnem kikoptem a kv-mat a rohogestol
-
_BOZONT_
tag
Leszedtem a debian 3.1 r3 mat mind2 DVD-t felmegy elkezdem base-config -ot a levelezö cuccot felrakja grafikus felületet és sql-t akarom még felrakni elkezdem azt irja kész reboot és sehol semmi
nem tudjátok mi lehet a gond vagy mit szurtam el
?
-
_BOZONT_
tag
válasz
Capricornus #2055 üzenetére
Köszi. hát igen a redhatnek 2.4.8as kernere volt..
-
_BOZONT_
tag
A fedorán a freeBSD és a debianon gondolkodtam.
-
_BOZONT_
tag
Üdv mindenkinek!
Tudnátok nekem mondani olyan LINUX server dísztribúciot ami felismeri a GA-K8XP-SLI-t és/vagy a 6600gt-t.
Eddig Redhat: 7.3, 8.0, 9 probálkoztam de semmi. -
_BOZONT_
tag
halli
Az lenne a kérdésem milyen LINUX-T / UNIX-t ajánlotok egy P1 133 vagy 166mhz-s 128mb-s 1.8gb-s winyora?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest