- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
robagp
tag
válasz
CPT.Pirk #15637 üzenetére
Azt hiszem meg van a gond, csak nem tudom hogyan orvosolhatnám.
Ha jól értelmeztem a külföldi fórumokat a tl-wn727n ben broadcom chip van, és ezzel a chippel van a linux minth -nek gondja.
Elvileg le kell tölteni két dolgot, csak itt jön a gond, hogy kb 10 mp -re van indítás után internetem, és annyi.
Vagy win alatt leszedhetném, de fogalmam sincs mit, és honnan, no és aztán hogy mit kezdjek vele.
Tehát a kérdésem: valaki meg tudná kukkolni jól értelmeztem-e, és ha igen mit tudok tenni?
Tudom a fórumban írnak ezt azt, de nekem kínai, esetleg ha egyszerűbben, vagy lépésenként...itt van 2 oldal ahonnan lestem:
http://www.youtube.com/watch?v=tBSnIScnq5c
http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1914995 -
robagp
tag
válasz
robagp #15615 üzenetére
"Hello!
A páromnak szeretném a gépére másodlagos op rendszernek a linuxot, biztonságos netezés céljából.
Csak és kizárólag wifi van itthon mobilról leosztva. Asztali pc -re menne, a wif vevő: tp-link tl-wn727n 150mbps
Fel van most dobva a Minth, amivel az a gondom, hogy állandóan megszakítja a wifi hálózatot. /tuti a linux szakítja meg, a térerő 97%-os és mellette ugyanarról leosztva másik gépen nem szakad meg direkt kipróbáltuk/
Nekem mindegy melyik linux, csakis a biztonság miatt szeretnénk használni! Elég volt az ablakból, az játszani jó, másra nem!
Válaszokat előre is köszönöm szépen!"Esetleg valakinek van ötlete?
-
robagp
tag
válasz
CPT.Pirk #15619 üzenetére
Iso -t kiírtam cd-re v dvd -re attól függ mekkora volt a mérete.
A miértet én sem tudom!
A hardware-val semmi gond.
Ubuntu 11 azt hiszem még elindul, az újak már nem. Minth szó nélkül elindul live -ban.
Fedora csak egy fekete képernyő, és a többi is hol itt, hol ott akad el betöltésnél.
A kis laptopomon elindul ugyanaz a cd v dvd.
Valamelyik hardware-t nem szereti szerintem a linux /nem hibás, csak nem linux kompatibilis/. csak ez lehet az egyetlen értelmes magyarázat. -
robagp
tag
Hello!
A páromnak szeretném a gépére másodlagos op rendszernek a linuxot, biztonságos netezés céljából.
Csak és kizárólag wifi van itthon mobilról leosztva. Asztali pc -re menne, a wif vevő: tp-link tl-wn727n 150mbps
Fel van most dobva a Minth, amivel az a gondom, hogy állandóan megszakítja a wifi hálózatot. /tuti a linux szakítja meg, a térerő 97%-os és mellette ugyanarról leosztva másik gépen nem szakad meg direkt kipróbáltuk/
Nekem mindegy melyik linux, csakis a biztonság miatt szeretnénk használni! Elég volt az ablakból, az játszani jó, másra nem!
Ha másikat ajánlotok, kérlek azt is írjátok le, hogy a mostanit hogy túrjam le, hogy se a win, se a file-aim ne sérüljenek /minth kérdezte a win user file-jait használhatja-e közösbe, és igent nyomtam ezért a hogyan kérdés/. A wincsi 3 felé van osztva 1 windows /ami igazából 2 a 100Mb-s kis particiójával/ 2 fájlok 3 linux
A linuxnak így nem tudtam gyorsítót adni, mert egy wincsit csak 4 felé lehet darabolni....
Tehát melyik linux, és hogyan ha cserélni kell?
Válaszokat előre is köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest