- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lajo
senior tag
válasz
T. Almeida #178 üzenetére
nem tudom mi az az ext3
igen az xp azon van de mindenképpen újratelepíteném, csak gondoltam mellé küldök még egy linuxot is -
lajo
senior tag
válasz
T. Almeida #176 üzenetére
majd még valszeg kérdezek de most láttam a linux kezdőknek topikot lehet hogy majd ott.
csá -
lajo
senior tag
Sziasztok!
Amim van:
-xp
-10gb partíció ezen csak a rendszer van meg pár kisebb program+egy nagy amin a filmeket nagyobb játékokat tartom
Amit szeretnék:
-Linux és xp együtt-xp-n játszani, linuxal tölteni, netezni msn-ezni(már ha lehet)
-xp-n játszani
Kérdés és nem tisztra dolgok:
-úgy tudom, hogy a linux az nem megy rá ntfs-re.Ha nem akkor a nem leformázandó nagyobb partíciómon lévő filmeket stb le lehet játszani?
-Van linuxra msn?tűzfal mennyire kell hozzá?
Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest