- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos infók a Nothing Phone (3a)-ról
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tosee
őstag
#2333?

-
Tosee
őstag
válasz
paramparya
üzenetére
Melyik rendszernek kell előbb a gépen lennie? Ezt csak azért kérdezem, mert olvasgattam google-n és azt írták, hogy nem mindegy melyiket rakom fel előbb.
Kb. mekkora patriciót csináljak a linuxnak?
Fontos, hogy a linux a Masterként jumperelt winyón legyen?
Jelenleg NTFS fájlrendszert használlok a winyó második patrícióján de ezt most nem tudom formázni, mert ami rajt van az fontos, és nem kis mennyiség. Ezt a linux látni fogja?
Be lehet állítani több wincsi esetén, hogy melyikre telepítse a linuxot? Mert van egy 7gb-os még a gépembe akkor először azon próbálnám ki.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Tosee
őstag
Hello!
Most jelenleg XP-t haszálok, de szeretnék áttérni linuxra /valamelyi változatára, én a mandrivára gondoltam/. Ezt egyenlőre úgy szeretném megoldani, hogy ha lehet akkor xp mellé raknám fel.
Meg lehet ezt csinálni? Ha igen hogyan?
Új hozzászólás Aktív témák
- Death Stranding Director s Cut
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest