- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tosee
őstag
#2333?
-
Tosee
őstag
válasz
paramparya #2330 üzenetére
Melyik rendszernek kell előbb a gépen lennie? Ezt csak azért kérdezem, mert olvasgattam google-n és azt írták, hogy nem mindegy melyiket rakom fel előbb.
Kb. mekkora patriciót csináljak a linuxnak?
Fontos, hogy a linux a Masterként jumperelt winyón legyen?
Jelenleg NTFS fájlrendszert használlok a winyó második patrícióján de ezt most nem tudom formázni, mert ami rajt van az fontos, és nem kis mennyiség. Ezt a linux látni fogja?
Be lehet állítani több wincsi esetén, hogy melyikre telepítse a linuxot? Mert van egy 7gb-os még a gépembe akkor először azon próbálnám ki.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Tosee
őstag
Hello!
Most jelenleg XP-t haszálok, de szeretnék áttérni linuxra /valamelyi változatára, én a mandrivára gondoltam/. Ezt egyenlőre úgy szeretném megoldani, hogy ha lehet akkor xp mellé raknám fel.
Meg lehet ezt csinálni? Ha igen hogyan?
Új hozzászólás Aktív témák
- Wise (ex-TransferWise)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Gamepad
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest