- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
buta29030
tag
válasz
Jester01 #16198 üzenetére
Nem igazán működik. Ugyanis nem veszi fel a menübe, nem lehet ppa-val automatikusan frissíteni, stb. Valódi csere kellene. Hidd el, nem kérdezném, ha olyan egyszerű lenne.
Egyébként azt nem értem, hogy mitől van egy csomó hiba a linuxmintes firefoxban? Elvileg ugyanazt a forrást fordítják, mégis lesz benne egy csomó bosszantó hiba.
Szóval azt kellene tudni, hogy ezt a saját firefoxot hol erőlteti? Ott kellene kikapcsolni. Vagy mittudomén hol. Teljesen elakadtam.
-
buta29030
tag
válasz
Jester01 #16196 üzenetére
miért pont az ubuntusra?
Azért, mert a mintes verziónak van néhány javíthatatlan és nagyon bosszantó hibája.
A hivatalosat nem kunszt feldobni.
Azt te csak hiszed. Én is ezt gondoltam, amíg ki nem próbáltam. Már ott kezdődik a bibi, hogy a
ppa:mozillateam/firefox-stable
Frissítéskor hibaüzenetet generál. Nem találja. Persze, mert a linuxmint tárolójában nincsen benne.
Ha meg "kézzel" akarom feltelepíteni, szintén hibaüzenetet kapok, hogy nem kompatibilis verzió.
Szóval nem olyan kis kunszt ez azért. Különben már rég megoldottam volna.
-
buta29030
tag
Sziasztok!
Szeretném lecserélni a linuxmint saját firefoxát az ubuntus firefoxra. Sajnos ez nem megy könnyen. Aki csinált már ilyent leírhatná a lépéseket.
Előre is köszönöm!
-
buta29030
tag
Sikerült már valakinek Quantalra felrakni az Avidemux 2.6.0.-át?
-
buta29030
tag
Sziasztok!
Tablet tulaj lettem. Kellene olyan program, amivel a HD-videóimat át tudom kódolni az 1920-ról 1024-es kép-méretre, és kis fáljméretre. Amiket eddig próbáltam: Avidemux, HandBrake, Transmageddon. Ezek azonban nem váltak be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest