- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sotho
őstag
Sziasztok !
Szeretnék teljesen magáncélra beüzemelni egy proxy szervert az otthonomban ehhez adott egy raspi3 mint hardver és egy raspbian os. A tinyproxyra gondoltam ezt már használtam korábban. A lényeg hogy szeretném az adatfolyamot titkosítani. Illetve az adat tömörítése megoldható e valahogy.
Van e valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? Köszi előre is. -
Sotho
őstag
Már húzom lefele a dvd-t
Kaptam egy sun ultra 5-öt azt nézegetem256MB ram 400Mhz ultrasparc IIi proci.
Sikerült egy 80 gigás ata hitachi vinyót beletenni csak le kellet korlátozni 32 GB-ra
A solaris 9 megy rajta de számomra tökéletesen használhatatlan a grafikus felülete. Ezért próbálkozok különféle linuxokkal. -
Sotho
őstag
Aki tud egy helyet ahonnan a sparc-os aurora linuxot le lehet tölteni az kérem tegye közzé. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asztalos klub
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3080, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest