Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Yettel topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
King Unique
titán
válasz
involver
üzenetére
Én már többször telepítettem Ubuntu 16.04-et pendrive-ról és most a Kali Linux legújabb 64 bites verzióját is kipróbáltam (torrent). Direkt Windows alól írtam ki a Rufus-szal és semmi gond nem volt. Telepítés előtt ugyan jelezte, hogy hiányzik a legújabb "Syslinux 6.03/20151118" és a program csak a régebbit tartalmazza, de az olyan szintű szoftver, ami még ezt is megoldja.
Letöltötte automatikusan és utána ok volt. Kezdés előtt Linuxoknál rákérdez az írási módra, de az Ubuntu és Kali esetén is elég a normál "ISO képfájl mód". A DD mód Chakra, Antergos, Manjaro és társainál szükséges.
Szóval az Ubuntu és a Kali is simán bebootolt és a telepítés közben sem volt semmi probléma. Ha nálad ennyire nem megy, akkor az lehet pl. a pendrive, ISO hibája miatt is. De mondjuk utóbbinál nehezebb elképzelni, hogy a hivatalos oldalon lévő telepítők ilyen bugosak lennének.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN Z1 Plus Seasonic 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A meghajtó, amire letöltöd, nem döglődik?
Van másik partíció? Esetleg másik meghajtó? Másik gép? Valahova máshova kellene tölteni és úgy megnézni a checksumot.
Letöltötte automatikusan és utána ok volt. Kezdés előtt Linuxoknál rákérdez az írási módra, de az Ubuntu és Kali esetén is elég a normál "