- Magisk
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
válasz
n0_gAboR #7035 üzenetére
Meg kéne próbálni. Telepíteni nem akarok fölöslegesen, mert munkára használják a gépet, ezért túl sokáig nem tudják nélkülözni...
...viszont egy live CD-vel szerintem megnézem valamikor, bár nem tudom, 27-es kernellel készült-e valamelyikhez...Ubuntu 8.10 live vajon milyen kernellel jön?
Mandriva bugreportot még nem néztem, hol lehet, a live CD-s teszt után viszont (ha még fennáll), utánanézek.
-
VaZso
senior tag
-
Sanyix
őstag
válasz
n0_gAboR #7004 üzenetére
nincs is beépített driver. A minimal netről települőshöz úgy néz ki nem jár. Egyébként ez csak egy sima gf2mx400. Ahhoz képest hogy milyen "szar" ati driverek vannak linuxhoz, már 2 éve is 10 perc alatt megvolt a full hardveres gyorsítás radeon 9600pro-val... a "nagyonjó" nvidiával meg itt szopok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest