Hirdetés
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Névlegesen nyer üzemidőcsatát a Honor új szériája
- Decembertől kapható itthon a Baseus Inspire szériája
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
[link] ezt találta a google. elég széles lista, jó eséllyel bármilyen kártyával fog menni, hisz olyan sok chipset nincs...
nézegettem az ap-kat... 20-30k
egy kártya meg 8. antenna nem vészes, házilag is készíthető (meg nekem van is egy felesleges), az antennakábel viszont kissé húzósabb.
amúgy mire/hova szeretnéd használni? otthoni pc-be, jó rálátással, vagy távolabbra kellene vinnie? mert ha jó a rálátás, és pl. egy noti menne wlannal, akkor egy antennás kártya is elég (nem kell kábel), vagy akár egy usb-s játékszer is elég lehet. -
ngabor2
nagyúr
most elég lassú a netem, nem találtam hirtelen leírást. a lényeg, hogy van egy kis ''doboz'', amibe 3 dolog megy be:
- wireless antenna vezetéke
- rj45-ös, lan kábel
- táp.
az egész annyit csinál, hogy a wireless hálót átalakítja vezetékessé- tehát a géped rendes netet lát, wlannal nem kell szenvedni. ha valamit mégis be akarsz állítani, akkor az ap-n (access point) van egy webserver, amin keresztül be tudod állítani a dolgokat (üzemmód, titkosítás, sebesség, stb).
mindjárt keresek valami kultúrált leírást meg esetleg árakat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Sorozatok
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- További aktív témák...
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Game Pass előfizetés
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
egy kártya meg 8. antenna nem vészes, házilag is készíthető (meg nekem van is egy felesleges), az antennakábel viszont kissé húzósabb.