- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FixY67
senior tag
Épp azért kezdtem nézegetni a netinstallt, mert a live-ról nem volt hajlandó már vmware-ben sem települni.
Ahogy elnézem, hóttmindegy, melyik tükrön keresgélek.
A "szervert kell beállítani" volt ahol feladtam. Nincs megadva konkrét CentOS cím, továbbkeresni meg egyszerűen lusta voltam.
---Apropo lustaság: lehet, hogy a CentOS sem nyerő... eredetileg azt akartam megnézni, hogy xen-ből vagy kvm-ből újabb verziót hoz-e magával, mint mondjuk a debian lenny vagy az ubuntu intrepid. De utóbb, félálomban mintha találtam volna valamit, hogy ugyanazok a verziók vannak itt is és asszem, ennél a pontnál adtam fel a kutatást.
(fedorát már korábban, mert rettenetesen instabilnak tűnt a friss verzió vmware player alatt).---------
szerk: nem győzöm hangsúlyozni, mostanában iszonyat lusta vagyok, ha linux témában keresgélni kell...
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- PayPal
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- új, összeszerelt Razer Iskur V2 Fabric gamer szék
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest