- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FixY67
senior tag
Épp azért kezdtem nézegetni a netinstallt, mert a live-ról nem volt hajlandó már vmware-ben sem települni.
Ahogy elnézem, hóttmindegy, melyik tükrön keresgélek.
A "szervert kell beállítani" volt ahol feladtam. Nincs megadva konkrét CentOS cím, továbbkeresni meg egyszerűen lusta voltam.
---Apropo lustaság: lehet, hogy a CentOS sem nyerő... eredetileg azt akartam megnézni, hogy xen-ből vagy kvm-ből újabb verziót hoz-e magával, mint mondjuk a debian lenny vagy az ubuntu intrepid. De utóbb, félálomban mintha találtam volna valamit, hogy ugyanazok a verziók vannak itt is és asszem, ennél a pontnál adtam fel a kutatást.
(fedorát már korábban, mert rettenetesen instabilnak tűnt a friss verzió vmware player alatt).---------
szerk: nem győzöm hangsúlyozni, mostanában iszonyat lusta vagyok, ha linux témában keresgélni kell...
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Kindle
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Netflix
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- E-roller topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola Edge 50 Fusion 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- Logitech MX Master 3S for MAC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest