Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZCoyote
őstag
válasz
bambano
üzenetére
és alapból ~4000-rel több progi elérhető benne, meg aztán ha segítség kell hozzá most már a csapból is ubuntu folyik úgyhogy szinte biztos hogy talál megoldást a hasfájására. Ne érts félre nem azt mondom hogy rosszabb a Debian csak nekem mint kezdőnek egyszerűen jobban bejött az Ubuntu. Viszont olyan is volt hogy laptopra feltettem az Ubuntu-t, már nem is tudom talán 7.10-et vagy a 8.04-et és kínszenvedés volt beállítani a Wifi-t. Aztán feltettem a Debian-t és pöccröffre ment a hálózat. Ja és még annyit hogy nem olyan régen jöttünk rá és beszéltük meg az Ubuntu-s topicban hogy már eltávolítható pl. a gnome-games és az ekiga míg a Debian-ban még húzná magával a gnome-t is.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
bambano
üzenetére
mer' a debianra az a jellemző, hogy a "belső" körön kívülről kényelmi dolgokat pikk-pakk átvesz... emiatt váltottam én is inkább ubura. régen talán jó irány volt, de nem haladt az idővel, legalábbis én úgy érzem.
az ubuntu messze nem hibátlan, de legalább up-to date (amennyire az lehet). minden verzoóváltásnál 1-2 hónapig szidom magam, hogy minek kellett. aztán, ha vissz aakrok váltani az előző rts-re, elég sok cucc hiányzik...
Új hozzászólás Aktív témák
- No Rest for the Wicked
- Formula-1
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Nintendo Switch 2
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest