- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZCoyote
őstag
válasz
bambano #8432 üzenetére
és alapból ~4000-rel több progi elérhető benne, meg aztán ha segítség kell hozzá most már a csapból is ubuntu folyik úgyhogy szinte biztos hogy talál megoldást a hasfájására. Ne érts félre nem azt mondom hogy rosszabb a Debian csak nekem mint kezdőnek egyszerűen jobban bejött az Ubuntu. Viszont olyan is volt hogy laptopra feltettem az Ubuntu-t, már nem is tudom talán 7.10-et vagy a 8.04-et és kínszenvedés volt beállítani a Wifi-t. Aztán feltettem a Debian-t és pöccröffre ment a hálózat. Ja és még annyit hogy nem olyan régen jöttünk rá és beszéltük meg az Ubuntu-s topicban hogy már eltávolítható pl. a gnome-games és az ekiga míg a Debian-ban még húzná magával a gnome-t is.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
bambano #8432 üzenetére
mer' a debianra az a jellemző, hogy a "belső" körön kívülről kényelmi dolgokat pikk-pakk átvesz... emiatt váltottam én is inkább ubura. régen talán jó irány volt, de nem haladt az idővel, legalábbis én úgy érzem.
az ubuntu messze nem hibátlan, de legalább up-to date (amennyire az lehet). minden verzoóváltásnál 1-2 hónapig szidom magam, hogy minek kellett. aztán, ha vissz aakrok váltani az előző rts-re, elég sok cucc hiányzik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Silent Hill f teszt
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- iPhone topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eszeveszett AI adatközpont bővítés folyik
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EAFC 26
- Formula-1
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest