- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
VladimirR #7621 üzenetére
A cron tudtommal mindig elküldi a lefuttatott job szabvány kimenetén megjelenő dolgokat emailben a rootnak, arra szerintem nem kell külön utasítás.
A date paraméterét én aposztrófok közé szoktam tenni: date '+%B' és akkor nincs baj.
Még egy dologra szoktam rá: ha egy program kimenetét ellenőrizni akarom, akkor mindig beállítom a LANG környezeti változót arra, ami nekem jó, nehogy megtréfáljon a mentve felirat, amikor saved-re grepelek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Háztartási gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gurulunk, WAZE?!
- Spórolós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged