- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Tok buktatta le az iPad (2026) legfőbb újítását
- A Honor profi iPhone másolásban
- iPhone topik
- Nem lesz iPhone 19
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
VladimirR
üzenetére
Ha az én verzióm szerint kiszórod a cat-ot és a grep-et is a parancssorból, akkor már az awk-nak kell grepelnie, amit meg is tesz.
Tartok tőle, hogy egy builtin shell osztás gyorsabb, mint forkolni egy awkot...
Az ilyen cuccokkal az a gond, hogy az ember faragja szépen sorban a mérő programokat és eljuthat odáig, hogy a mérés agyonüti a rendszert és az eredeti feladatokra már nem marad idő
Ezért szoktam rigorózusan kidobálni minden programot a munin pluginekből, ami nem kell. De ez mindenkinek az egyéni döntése kell legyen.A sambával két eset van: vagy megtalálod, hogy lehet optimalizálni ennél nagyobb sebességre (én soha nem használtam sambát) vagy egy ötlet maradt még: a webdav szerver. Persze az is lehet, hogy lassú lesz, nem tudom. Azért mocorog bennem a kisördög, hogy gyorsabb is lehetne az a samba...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Tok buktatta le az iPad (2026) legfőbb újítását
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VR topik
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- HP ProDesk 600 G2 Mini,i7-6700T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- LG 27G640A-B - 27" IPS / QHD 2K / 300Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezért szoktam rigorózusan kidobálni minden programot a munin pluginekből, ami nem kell. De ez mindenkinek az egyéni döntése kell legyen.