Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy XCover6 Pro - nyugodtan strapáld magad!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Google Pixel topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
dr_strange
üzenetére
ezzel csak annyi a "gond", hogy erősen ajánlott a gentoo a desktop gépre is. namost ahoz nem igazán van időm/türelmem. ubuntu van, esetleg debian. az lfs-nek ez nem kell, bármilyen disztró alatt elmegy, a leírása disztró-független. ráadásul ha megvan az alap, olyan csomagkezelőt teszek fel, amilyet nem szégyellek, márpedig az apt-ot megszoktam, szeretem. ez az emerge nekem idegen egyelőre. úgyhogy ha sikerül, hétvégén kipróbálom ezt, aztán... meglássuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen monitort vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest