Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lionhearted
üzenetére
Sajnos hiaba akar alkalmazkodni hozza az ember, ha maga a systemd nem akarja. Nagy igeret a systemd-tol, hogy barmit lehet futtatni service-kent - nalam eddig 3-bol 2x nem mukodott, szoval mar nem is probalkozom ilyennel.
-
válasz
lionhearted
üzenetére
Az általam üzemeltetett összes debianon megdöglik a drbd, ha az interfészen dhcp kliens van, mert mikor a drbd elindul, még nincs ip cím.
Tehát amit én láttam, az de, feltétlenül. -
Rhino666
addikt
válasz
lionhearted
üzenetére
Nevezheted "működő" "megoldásnak" azt ami a saját tapasztalataim által alátámasztva a gyakorlatban nem működik, én inkább maradok a "szükségtelen taknyolás" jelzőnél. Ha szerinted az rendben van, hogy a nagy büdös semmiért (attól függetlenül, hogy működnek-e vagy sem) kell mindenféle konvolvált leírót gyártani csak hogy alapvető dolgok működjenek, mikor a sysvinit-nek már 20 éve is volt annyi esze, hogy az egymásra nyilvánvalóan alapozó szolgáltatásokat a megfelelő sorrendben indítsa el, akkor nem tudunk érdemben vitázni. Miért én találjam ki az init sorrendjét mikor erre volna való az init script? Ez a systemd egy túlokoskodott fertő, semmi haszna, csak arra jó hogy az ember útjába álljon. Nem akarom én utálni, de sajnos útba esik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Villanyszerelés
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- PlayStation 5
- Íme az év legszebb játékai - a Digital Foundry szerint
- The Game Awards 2025 - Íme a nyertesek!
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB független, fekete
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 Corsair 650W
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest