-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
bambano #30593 üzenetére
Bocsánat, nem láttam, hogy olyan topik is van. Ez a megoldás nem jó. Ugyanis ezzel ugyan nem csak a fájlban eltárolt és az általam kézzel megadott input kerül be, és UTÁNA indul a program. Nekem úgy kéne, hogy a progi induláskor végrehajta a fájlban lévő parancsokat, aztán visszakerül az irányítás hozzám, de úgy, hogy a program NEM lép ki. Ezt félinteraktív módnak nevezik, a terminálos calc progi pl. tud ilyet a -i kapcsolóval, elindul, a proginak előre átadott inputot végrehajtja, majd ha ezzel végzett, visszaadja a felhasználónak az inputot, hogy további parancsokat vihet be.
Jelenleg viszont ez a kpcli csak annyit tud, hogy végrehajt előre megadott parancsot (már ez önmagában problémás, hogy csak egyet), és utána KÖTELEZŐEN kilép, ami nekem baj, ezt akarom megkerülni. Az is igaz, hogy a megoldás se fog segíteni, mert < fájl inputból meg valami miatt cseszik végrehajtani a parancsokat. De a megoldást továbbra is keresem, mert más CLI/TUI alkalmazásoknál is jól tud jönni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- BMW topik
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Formula-1
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES ASUS Vivobook 17 X712EA-AU737W Notebook
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT OCF 16GB Zalman Z1 PLUS CM 1200W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest