- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
inf3rno #30191 üzenetére
Köszönöm.
Az előbb próbálgattam pár beállítást.
Windowsban látom mennyivel kapcsolódik. Amikor a sebességnél azt írja max 144 Mbit/s, akkor 20 MHz-en megy, amikor max 300 Mbit/s, akkor 40 MHz-en.
Ubuntu 20.04-et néztem... Sosem mutatott 300-at, csak max 270 Mbit/s volt, de az már 40 MHz-en megy.
Folyamatosan ugrál a sebességérték 1 és 270 Mbit/s között. (a jelerősség jó, itt van mellettem pár m-re a Router és Win alatt mindig stabil).
Lehet mégsem a sávszélességgel van a gond.
Úgy láttam kis időre javul a helyzet, ha tiltom a Power Management-et, de egy idő után újra nagyon ingadozik a sebesség 1-270 között.
Ez nem egyedi gond. Egy másik gépemnél (más router) másik Intel Wifivel is pont ez volt pár éve.
A neten rengeteg ilyen panasz van, de még a konkrét megoldást nem találtam meg.Amiket írtak pl sudo modprobe iwlwifi 11n_disable=8 és 2 egyáltalán nem segítettek.
sudo nano /etc/NetworkManager/conf.d/default-wifi-powersave-on.conf
wifi.powersave = 2
elmentettem, de a rendszert nem restartoltam, mert Live...
Új hozzászólás Aktív témák
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest