- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Profi ligába lépett a Redmi A szréria
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
bambano
üzenetére
Szerintem arra gondolt a kolléga meg Linus is fregmentáció alatt, hogy csilliárd felé ágazott/ik a linux és "központi hatalomként" csak a kernel van, de ugye abból is forkolnak ide-oda mindent és semmi nem biztos, soha. Értem én, hogy sokszor szükséges a kalapálás-hegesztés egyedi módon, de 90% -ban ez a csakazértismáséssajátésegyedileszek
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- 27% - MSI MPG A1000G PCIE5 / ATX 3.0 1000W 80 PLUS Gold Tápegység!
- Dell Inspiron 7306 2 in 1 4K 360 touch, i7 1165G7, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
- Gaming PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / B550 / 32GB 2666Mhz / 512GB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Kingston HyperX IMPACT 32GB DDR4 2400 MHz laptop RAM (2x16GB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest