- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iOS alkalmazások
- Harmadjára is bemutatta ugyanazt a Huawei
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy az S25 Edge, mégis lesz S26+?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bambano #27263 üzenetére
Hát másra már nem tudtam gondolni; ott a bridge, ami kb. egy buta switch, mi a francért nem látják egymást; olyan, volt, mintha valami routing lenne, NAT-olás, akármi, holott a háló bridge.
A francot.
A guesten volt rossz a beállítás (elsőnek egy wint telepítettem, mert az az elsődleges, hogy ne a saját gépemen zabálja a virtuál win az erőforrást, ha éppen kell; na most ezen bekattintottam a távoli asztalt, de valamiért nem lehetett elérni - másodszorra beállítva megy, pingelni meg gondolom a saját tűzfala miatt nem lehet).
Sry + köszi help(S azért RDP, mert a konzol nem mindig kényelmes, ahogy most észrevettem, gyakran leszakad a lassú háló miatt.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- E-roller topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Projektor topic
- Subaru topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3451
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Kolink Observatory RGB A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest