- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sokat fejlődött az Amazfit T-Rex
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én hazsnálom, jelenleg egy E350-nel amiben volt egy GF9300 is.
Az nV karival jobb volt a video lejátszás, mint AMD IGP-n, de Flash gyorsítás sokkal rosszabb volt (vagy nem volt?).
Az nV karival pár összeomlás volt ha kwin-t bekapcsoltam, de amikor ment, akkor hibátlanul.
AMD-n nincs összeolás, de kb. mindenhol vannak furcsa dolgok (tearing, képnézegetőben a képek közti animáció szaggat, ugrál, stb.). Chakra-n nem próbáltam nV karit, de az AMD driverrel nem műxik a GPU gyorsítás a HD filmeknél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest