Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
válasz
bambano
üzenetére
azt nézem, hogy gyakorlatilag van CAPT driver, mert be tudtam neki adagolni a Canontól letöltött ppd-t.
mégse nyomtat.ha megszakítom a nyomtatást, akkor utána a nyomtató státusza "ccp send_data error" lesz, tehát valahol a ccpd-vel lehet probléma.
(frissíteni még mindig nem frissítettem, úgyhogy ez maradhatott a hiba gyökere, de amíg lehet, próbálom frissítés nélkül megoldani)
-
Lenry
félisten
válasz
bambano
üzenetére
féltem, hogy eljutunk idáig...
van. csak nem tudom használni, mert olyan függősége van, amit csak akkor tudok felrakni, ha előtte elvégzem ezt a frissítést, ehhez meg nem annyira van sok kedvem, mert 3-ból háromszor problémás volt, céges gépen meg nem szeretem a problémákat.
ezért lesz a következő rendszerem Debian
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 1TB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3939, 100% Akku
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest