- Apple Watch
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cAby
tag
válasz
bambano #12966 üzenetére
Nem mással próbálom megíratni... csak egyszerűen nem értek hozzá, most tettem fel először Linuxot, olvastam a témában, de megfelelő választ nem találtam.
Olvastam, hogy iostat, top, sar parancsok segíthetnek, de ott sem tudom teljesen, hogy melyik oszlop mit jelenthet. + a sar-ra dob egy "Cannot open /var/log/sysstat/sa05: No such file or directory, Please check if data collecting is enabled in /etc/defaultsysstat" hibaüzenetet.Attól, hogy valaki tud segíteni egy kicsit, ugyan úgy nekem kell több hetet eltöltenem azzal, hogy betöltéseket futtatok le, mérem az adatokat és hangolom a rendszert, hogy minél optimálisabb legyen.
Csak egyelőre nem tudom, hogyan kell ezeket mérni.szerk.: + írtam, hogy kaptam egy feladatot. Nem úgy állítottam be, mintha otthon csak passzióból csinálnám!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest