Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Apple Watch
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
utgyuru
üzenetére
A HOME könyvtáradban

Még a 4-es előtt használtam 1-2 hónapig KDE-t, de nagy megkönnyebbülés volt visszatérni gnome-ra. Idén is 2-3-szor felraktam a KDE-t, de kb. másfél óráig bírtam. Az utolsó alkalommal már egy napig ment, de valahogy nekem nem áll kézre az egész, idegesít.
Meg lassú is. Ellenben mellette szól, hogy vannak jó progik erre a környezetre, amit gnome alatt is használok, pl. k3b.
Egyszer az E17-t fogom feltenni. Virtualboxban már játszottam vele, nem lesz rossz. Azért a gnome 3-at még megvárom, kíváncsi vagyok, mi lesz belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Posta, csomagküldés
- Milyen NAS-t vegyek?
- Richard Burns Rally
- Programozás topic
- Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
- Battlefield 6
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple Watch
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Meg lassú is. Ellenben mellette szól, hogy vannak jó progik erre a környezetre, amit gnome alatt is használok, pl. k3b.