Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Aktív témák
-
Apika
addikt
Az interneten sok olyan honlap van, ahol játékok demó változatát le lehet tölteni, és ki lehet próbálni. Néha meglepően sokat el lehet játszani ezekkel a demó verziókkal. Ha nem tetszik, hagyod, ha pedig igen, elmész a boltba és megveszed. Sok akciós játékhoz hozzá lehet jutni, viszonylag olcsón...
-
Mosqu!to
addikt
azért éri meg megvenni a járékot eredetiben mert:
serial, eredeti, nem kell crackelgetni, szép a doboza, stb...
de gondolj bele... ha mindenki ezen a gondolkodáson lenne, akkor 1 ember sem veszi meg a játékot, mert már a ''műhelyből'' kilopják, nem lesz bevétele a játékgyártóknak, csőd, bezárás.
amúgy ha ennyire hírezteted akkro elárulhatod hol lax, valamikor átnéznék 1-2 haverommal, megnézni milyen játékaid vannak ;] -
KovacsUr
addikt
Sziasztok! Sokat hallotam már arról hogy rengetegen lopják az autóikat és nem vesznek maguknak.Na viszont arról is hallotam , hogy egyeseknek ez nem teszik és inkább 2milliókért vesznek Nektek mi a véleményetek?
Szerintem hülyeség megvenni 2M Ft-ért megvenni egy autót mert
-elmész valahová és tök ingyé ellopod
-a papirokért és a hozzávaló slusszkulcsért én nem adnák ki ennyi pénzt
-egy idő után ugy is megunod és akkor lophacc magadnak újat
Ööö...
Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Apple MacBook Air 13" M3 (2024) 16GB / 256GB asztroszürke
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest