- Poco F7 – bajnokesélyes
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzoltan
aktív tag
válasz
schferenc77
üzenetére
c1re is lesz hivatalos OE
valami nincs nalad jol beallitva, mert pin siman lehet tekerni full hd filmben de meg bd-isoba is gond nelkul.
-
golya87
őstag
válasz
schferenc77
üzenetére
Nem láttam, hogy az ár is kritérium. De ezt nem is az én tisztem eldönteni, hogy kinek mennyit ér meg az adott task.
Én ahogy látom, nagyon megtetszett a C1 és azt várod, hogy mi is rábólintsunk.
Nekem anno volt U3-am, azzal akkor még döcögött az XBMC 13 alpha.
CEC akkor még készült az U3-ra, a hang átdobásról pedig nem tudok nyilatkozni.Most az RPi teljesítményével ki vagyok békülve. Nem egy villám, de TV-t tudok rajta nézni, 720p sorozatok mennek, 1080p filmek szintén.
Ha csak annyi a cél, hogy leteszed, feltelepíted és menjen, akkor RPi2 vagy Cubox, a többi az jelenleg nem támogatott "nagyon" hivatalosan.
-
vargalex
félisten
válasz
schferenc77
üzenetére
Szia!
C1-re van azért Arch Linux ARM is. Én azt raktam fel, kodi-val és kodi-standalone-service-val. Így nincs Desktop manager sem.
Mondjuk annyira nem vagyok lenyűgözve, nincs HDMI-CEC, nem megy a HDMI audio passthrough (természetesen a stereo átmegy rajta, sőt talán a DD is). A GPU-t természetesen rendesen használja, a CPU-k nem igazán terhelődnek lejátszás alatt (1 mag kb. 30-50%-on, a többi 0%-hoz közel).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Kuponkunyeráló
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Formula-1
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- Dell OptiPlex 3010 MT , i3-3240, 8Gb RAM, 256GB SSD- KIS HIBÁS!!
- Zotac Magnus One barebone számítógép Core i5 processzor, 32 GB memória és RTX 3060 VGA kártyával
- ÚJ ASUS CORE I5 14400F Gamer MAX PC 10X4.6GHz 32GB DDR5 1.0TB SSD NVIDIA RTX 3060TI 8GB DDR6 2ÉV GAR
- HP Z440 GAMER OPTIMUM WORKSTATION PC 4X3.6GHz 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB DDR6 WIN11 1ÉV GAR!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest