- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Giga akkumulátort kínál a OnePlus Ace 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Hivatalos infók a Nothing Phone (3a)-ról
-
Mobilarena
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
Így már világos, köszi hogy türelemmel leírtad.
Az egyetlen kérdés ami felmerült bennem hogy az átmeneti időszakra amíg a Mikrotikosok implementálják a 3 éves lemaradásukat (mert azért az elmúlt években látni lehetett merre halad a technika), addig nem jó hogy befogod egy sima gigabites routert mikrotikkel, mögé a H2+-t 2,5G gyengébben szoftverezett routerként, inkább csak switchként használva?Nem tudom pontosan milyen környezetben kell helytállnod, továbbá nem vagyok ilyen szinten elmélyülve a hálózat kiépítési dolgokban.
Amennyire én látom az én értelmezésemben a routerre ott van leginkább szükség, ahol világhálóra történik a forgalmazás, ilyen téren nem tudom hogy tényleg 1Gbps felett forgalmaznál-e abba az irányba.
Vagy még ott kell az én értelmezésemben router, ahol a belső forgalmat kell szó szerint kontroll alatt tartani, tehát hogy melyik 2,5G csatlakozóra csatlakoztatott kliens gép mihez férhet hozzá, melyik az amelyiket kiengeded a facebook vírusok közé és épp emiatt nem akarod hogy az a kliens külön engedély nélkül hozzáférjen a hálózati adattárakhoz...stb. De írod hogy sima 2 ports 2,5G router + switch-el is megtudnád oldani a környezetet, ezért feltételezem hogy a történet második fele nem annyira releváns kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Horgász topik
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gumi és felni topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rocksztár lehet az OpenAI-ból
- További aktív témák...
- i5 9600K GEFORCE RTX 2060 6GB DDR6 16GB RAM Gamer PC
- ÚJ ASUS CORE I5 14400 ULTRA GAMER PC 32GB DDR5 RAM 1.0TB SSD ÚJ ASUS RTX 5070 12GB DDR7 2ÉV GAR!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- ÚJ ASUS CORE I5 14400F Gamer MAX PC 10X4.0GHz 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB DDR6 600W 2ÉV GAR!
- Ryzen 7 kezdő 1080p játszós konfig + 27" LG IPS LED monitor!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest