- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megerősítést kapott a kompakt csúcsmobil OnePlus 15T érkezése
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz
rosieposie
üzenetére
100% hogy át fogja venni a Mate50-60Pro/P60Pro állítható rekeszértékes kameráját.
Éjszaka nagy előnye van az F1.4-nek. De fénynél is jól néz ki a fotó F4 rekesszel mikor a csillogást elkapja.
Kékben és fehérben gyönyörű lesz a HM6Pro
-
Greentea
senior tag
Nekem ez nem jön be, főleg nem a kamerakialakítás.
-
helixP
nagyúr
Tokot rá

-
Dhampir
félisten
"telefontja"
-
zazenke
őstag
és mától 300 alatt rendelhető a nubia z60 ultra is kintről globál verzió és csúcs hardver . Persze szerintem a gariról le kell mondani
-
Elit3Zotya
addikt
Szerintem nem néz ki rosszul, de az igazi az ultimate lesz.
-
paatrick
őstag
Gondolom mekkora piackutatás lehetett annak idején mikor minden telefongyártó lecserélte a saját hátlapmegoldását az egyenüveg szarokra, ami csúszik, látszik rajta az ujjlenyomat és összekarcolódik.
Most mind újra fel fogja fedezni hogy az emberek simán megveszik azért a telefont mert az különlegesebbnek néz ki külsőre mint a többi.
Bár lehet anno a designerek az agyhalott autógyártóktól lettek átcsábítva akik még mindig mindenhova zongoralakkot raknak pedig minden teszt és bárki aki vezetett már autót utálja.
Majd kijön egy új Genesis amiben 0 zongoralakk van és mindenki isteníti mert a legprémiumabb belteret tudja adni a németek meg a 200 colos érintőképernyős baromságukkal csak pislognak mint pikachu. -
ati3738
aktív tag
Jól néz ki, sztem a OP 12-re hajaz a minta
-
Hátlap márványmintázta és színe tetszik , de a kamerasziget kialakítása annál kevésbé . Persze ha tényleg így néz majd ki.
-
rosieposie
kezdő
A főkamerának lesz állítható rekeszértéke, ha ráközelítetek a képen lehet látni :0
-
klaya86
őstag
Ha már sima matt nem lehet, akkor inkább valami minta legyen, mintsem a csillogó, fényes hátlap, ami addig szép, míg valaki hozzá nem nyúl.
-
Rexton
tag
Szerintem ez marha jól néz ki
Új hozzászólás Aktív témák
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Vezetékes FEJhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- PlayStation 5
- Micro Four Thirds
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 300db Teszteletlen Okostelefon (épp kijelzős mind) - 3990Ft / db
- Apple iPhone 16 128GB 100% Akku,Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung S23 FE 8/256GB Újszerű,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Plus 8/128GB Újszerű,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 Év garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB Újszerű,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modul Samsung
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest