Új hozzászólás Aktív témák
-
kilua
senior tag
Mondjuk én olyant olvastam hogy az zsákutca volt hogy ember értékelte az MIt, mert nem olyan modellek születtek ami jó választ ad, hanem olyanok amiről egy ember elhiszi hogy jó választ adott, mégha nem is jó.
-
válasz
roadrunner64 #2 üzenetére
+Fecogame
Pontosan. Szerintem az MI vagy AI egy asszisztensnél többet ne csináljon.
Az a baj az AI-val hogy mesterséges, tehát nem öleli fel a világban található sokszínűséget, és nem tudja a világ rendjét, csak azt, amit az ember meghatároz neki. Csak az ember szemével lát, csak az ember jóságát érzi jónak.
Az energia munimum elve és az egoizmus az, ami még eszembe jut a témával kacsolatban. -
roadrunner64
csendes tag
Vak vezet világtalant
-
Az, hogy AI értékeli az AI-t, olyan önálló AI-botokhoz vezethet, amelyek a saját hibáikból tanulnak – mondták el a Meta kutatói.
Huh... Ez így gyorsan elmehet egy olyan irányba, hogy elhiteti önmagával azt, ami nem helyes megoldás, és mégis azt gondolja, hogy az
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest