Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorian
félisten
válasz
kolopele #103861 üzenetére
A kormány bizony nagyon sok mindenben hibás a borzasztó járványkezelés miatt (kíni kitudjamennyirehatásos vakcina, lélegeztetőgép bizninsz, összevissza-szelektív intézkedések leginkább a kormányközeli érdekeltségeknek megfelelően, nem a víruskezelést előtérbe helyezve.
Ezen kívül a sok halálesetért nem csak ők a felelősök, hanem az egészségügy általános helyzete, amiből az utóbbi 10 év megintcsak a kormányé, és a magyarok általános egészségi állapota, amiből a kormányé a szalonnás-pálinkás kommunikáció, meg a tömegsport helyetti versenysport támogatások.
Tehát nem mindenért a kormány a felelős, csak mondjuk 80 %-ért. -
fatal`
titán
válasz
kolopele #103861 üzenetére
Szerintem a legnagyobb hiba következménye majd csak a jövőben lesz, nevezetesen, hogy kiszálltunk az EU szerződésből és a következő generációs vakcinákból nem vettünk egy darabot se. Óriási hiba volt az ótvaros szar tájékoztatás (csak az hal meg, aki öreg, long covidról tudomást sem veszünk) ezzel az operatív törzsös bohóckodással, bár nem is vártam mást.
A szétlopott vakcina és lélegeztető businessről nem is beszélve, de az másképp "hiba" (igazából megszokott, nem meglepő). Az egészségügy általános helyzete pedig a jelenlegi kormány hibája is, hiába mutogatnak 30 meg 15 évre vissza.
Engem közvetlenül valószínűleg ez nem fog érinteni, mert ha arról van szó kifizetem magánban, de nem mindenki teheti meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- RTX 3060 GAMER VGA
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest