- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kedvezőbb áron újráz a Vivo Pad3
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Nem magyarázok bele senkibe semmit. Leírtam, hogy mi van, és hogy miért van. Ez egy szakmai topik, amit mások is olvasnak, nem csak azok, akik kommentelnek bele. Ha valaki alsókategóriás cuccot ajnároz, akkor nem árt azt kontextusba rakni, mielőtt mások is pénzt költenének.
Az információ mindenkié, de hogy ezt miért kell személyes támadásnak venni, azt végképp nem tudom; a magam részéről egy "picit" alázatosabban állok ahhoz, ha valaki veszi az időt és fáradságot, és megkísérel elmagyarázni valamit, amiről nincs túl sok fogalmam, függetlenül attól, hogy utána megyek-e a boltba vagy sem. Lehet, hogy bennem van a hiba.
tl;dr: Nekem édesmindegy, hogy mit használsz, amíg nincs kényszer, hogy én is azt használjam. Az meg nincs, szóval...édesmindegy, de tényleg.
"Kösz az infót."/"Nahát, ezt nem tudtam." Ennyi kellett volna, nem a nyelestojások méregetése, és önmagunk áldozati padra vonszolása...
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Bármikor lehet venni különálló num padot, akár mechanikusat is, amit aztán oda raksz, ahová csak akarsz.
Különben meg nem egy olyan részlet, hogy nincs a billencsen, és akkor miért kerül ennyibe. A felhasználók nagy részének nincs rá valóban szüksége, csak a helyet foglalja, és jobban terpesztesz a képernyő előtt. Amúgy vannak olyan modellek south paw besorolás alatt, amiknél a bal oldalra kerül.
------------------------------------------------------------------------
(#25) fanti: Csakúgy, mint az értelmes, mélyen szakmai kommentet, nemde?
------------------------------------------------------------------------
(#8) Pityu: Mert még valószínűleg nem próbáltál még valami komolyabbat, így nincs túl nagy viszonyítási alapod. Nekem is egy ~17 rongyos Natec Genesis Thor 300 volt, szerettem, már az is nagyon nagy előrelépés volt a membránoshoz képest, de ma már nem használnám napi szinten. Csörög-zörög, olcsó kupakok etecera.
A fémház egyébként preferencia, nem attól lesz jó. A gépelési érzet/hang egy igen összetett egyenlet végeredménye, amiben az eszköz effektíve összes alkotóeleme közrejátszik. Ház, plate, kupakok anyaga, az utóbbiak profilja és falvastagsága, a csillapító szivacsozás megléte/nemléte, mennyi, milyen és hol van benne, kapcsolók, azok meg vannak-e kenve, milyen rugó van bennük stb.
Amúgy valami normálisabb kommersz darabért nem muszáj egy vagyont elkölteni. Aprón nagyon olcsón már egészen korrekt dolgokat lehet venni. Boltihoz képest fél- és harmadárakon, teljesen patikán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iqos cigaretta
- sziku69: Szólánc.
- SSD kibeszélő
- Revolut
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Ford topik
- Windows 11
- E-roller topik
- Kuponkunyeráló
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP Z240 Komplett asztali pc, garanciával, 1050ti 4GB Videóval!
- i3 8100 és i5-9400 processzorok
- 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest