- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Google Pixel topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Nem magyarázok bele senkibe semmit. Leírtam, hogy mi van, és hogy miért van. Ez egy szakmai topik, amit mások is olvasnak, nem csak azok, akik kommentelnek bele. Ha valaki alsókategóriás cuccot ajnároz, akkor nem árt azt kontextusba rakni, mielőtt mások is pénzt költenének.
Az információ mindenkié, de hogy ezt miért kell személyes támadásnak venni, azt végképp nem tudom; a magam részéről egy "picit" alázatosabban állok ahhoz, ha valaki veszi az időt és fáradságot, és megkísérel elmagyarázni valamit, amiről nincs túl sok fogalmam, függetlenül attól, hogy utána megyek-e a boltba vagy sem. Lehet, hogy bennem van a hiba.
tl;dr: Nekem édesmindegy, hogy mit használsz, amíg nincs kényszer, hogy én is azt használjam. Az meg nincs, szóval...édesmindegy, de tényleg.
"Kösz az infót."/"Nahát, ezt nem tudtam." Ennyi kellett volna, nem a nyelestojások méregetése, és önmagunk áldozati padra vonszolása...
-
nyunyu
félisten
Az a baj, hogy a legtöbb gumidóm felhasználó nem veszi észre, ahogy fokozatosan romlik a billentyűzete állapota, mert nem emlékszik rá, hogy milyen volt 1-2-12-24 hónapja.
Aztán nagyon meg tudnak lepődni, amikor mellétesznek egy nullkilométeres új billentyűzetet az elnyűtt sajátjuk mellé.Mecha meg nagyon más világ, sokkal konzisztensebb a gombok leütési érzete, és idővel nem mászik el annyira, mint a gumidómosoké.
Viszont ennek a vonalnak is megvannak a maga hátulütői (pl. túl magas billzet -> hátrafeszülő csuklók -> carpal tunnel)Persze tönkremenni az is tud.
-
copass
veterán
egy próba és a valós használat között van egy nagyon mély szakadék!
a probléma az, hogy az olcsóbb kategóriát használók szeretik hangoztatni hogy "dehátezisugyanúgyjómintadrágábbbaromság".
nevezzük f@szméregetésnek, általában ők lepődnek meg a legjobban amikor kipróbálnak egy minőségibb billentyűzetet.
persze van hogy nem, de volt akit csak akkor kezdte érdekelni, amikor mondtam hogy ez így mennyibe került. csak azért is kipróbálta és akkor esett le hogy már kezdi érteni... -
copass
veterán
te nem érted amit írtam, 2x ...ha nem értesz valamihez az a te nem hozzáértésedet bizonyítja. de azért én vagyok a "lenézős"!
integrated plate van neked, az a legalja mivel könnyű gyártani. nem attól lesz minőségi mert fém a ház...ennél azért ez egy komplexebb dolog.
namégegyszer: ha neked megfelel örülj neki, de ettől még az a billentyűzet módosítás nélkül egy ócómechanikusbillentyűzethúszezerért.
"minőségi" billentyűzet a gasket mount-al kezdődik...abban egy műanyag házas is 60E környékén kezdődik. a többit meg már leírtam...
ibm model m 2,5 kg, itt kezdődik az a fogalom hogy súly. -
copass
veterán
ha magyar nyelvű, akkor az tuti biztos hogy festett abs. amit találtam videót, azokon mind olyan. csak az angol,német kiosztás szokott double shot abs lenni bizonyos gyártóknál.
de mondom: az ilyen fémház parasztvakítás, ha neked megfelel örülj neki. de ettől még ez nem lesz minőségi. tömeggyártott ócószág, kezdésnek jó ha akarod moddolni.
(korlátokkal, mert ebbe nem tudsz akármilyen switchet tenni. a redragon saját márkása meg olyan amilyen, szétszeded törik mint a ropi) -
copass
veterán
tejfölöspohárfalvastagságú festett abs keycap nem "minőségi", az a fém ház is parasztvakítás!
van nekem is redragonom, hogy is mondjam finoman: foglalkozni kell vele és akkor el lehet egy normális szintet érni.
ki kell bélelni mert peng,nyák-plate közé szivacs, switcheket cserélni/kenni, stabilizátor instant csere...
de itt kezdődik az a fogalom hogy "minőségi" keycap: MT3 double shot ABS [link]
130$ usából jön csak, tehát +áfavámmegafasztudjamégmi!
és ez az olcsó mert egy teljes kit, tehát bármire rá tudod tenni. ami ennél is drágább az PBT és ott már külön van minden alpha,numpad,stb ott egyenként ilyen 20-50$
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Raspberry Pi
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Battlefield 2042
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- További aktív témák...
- LG V50
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Eladó HP EliteBook 645 G11 új, dobozos, Ryzen 5, DDR5, LTE képes üzleti laptop!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (FX507ZU4-LP067W) i7, RTX 4050, gamer laptop!
- Eladó HP Envy x360 15-fe0178ng OLED, RTX 3050, i7-1355U, gyakorlatilag új! 3 órát ment eddig
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Corsair HS35 ( v1, nagyobb fülpárna méret) Stereo Gaming fejhallgató
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest