- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Saját tapasztalat alapján ahol van rá pénz ott sincs. Az kell a rvenysnek, kell a management bónuszára, céges kvgépre... akármire.
Nekem a csúcs amikor kvázi "0eur"ból meg lehetne oldani de kellemetlen lenne mert 2FA és hiába csinálunk róla prezit nem mert bonyolult, nehézkes... egy mobilra! authentikátort telepíteni meg használni...
@D55 Amit ebben a hszben olvasol az jellemzően a vállalati managment hozzáállása az IT Sechez. Aza véleményem, hogy csak azért nem látsz több összeomlást mert abból nincs pénz. Így csak az adatokat... viszik értékesítik...
-
Dare2Live
félisten
MS...nek és a fél iparágnak nem tudom hányszor kellett volna csődbe mennie...
Nekem a témához lazán kapcsolodó a kedvencem vonalam a management hozzáállása az IT Sechez. A management nem érti de ha érti se érdekli keret nincs rá. Ha mégis az első leépítésnél elküldik mert nélkülözhető.
Volt róla podcast hwsw krafiten érdemes meghallgatni... -
Dare2Live
félisten
válasz
Döglött Róka #35 üzenetére
?
file share, teams... nem megyben azure tűnik ludasnak.
BSODban crowdstrike.De hétfőre kiderül...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest