- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Ps Vita #8664 üzenetére
Hát, ha olyan csapatot kapnak, amelyik nyomás alatt tartja őket, akkor nyerhetnek, de ha a Spurs támad nagyrészt, akkor vereségféle.
Minden Bale gólnál, amúgy van egy ilyen íz a számban, hogy bakker, akkor most még nagyobb az esélye, hogy elmegy a nyáron. De most a Realba úgy is Ronaldo fogja lőni a szabikat, tehát ilyen szempontból teljesen felesleges oda. 2 meccsen 3 szabadrúgásgól.pohár: Jó én így mondom akkor.
-
NyxNyxNyx
addikt
BALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
pohár: Baszki úgy ordítom, ahogy akarom
-
NyxNyxNyx
addikt
Mi a f*sz Bale.
Üreskapura? Ez durvább volt, minz Benzema helyzete Granada ellen.
-
NyxNyxNyx
addikt
Ja és igen, Coentrao áthozta válogatott formáját.
Özil-ről és Varane-ról meg csak az öltöny hiányzik, annyira elegánsak. -
-
NyxNyxNyx
addikt
Ez a Celtic hihetetlen antipatikus lett így egy félidő alatt. Vagyis kettő játékosuk: Hooper és Brown. Aljasak nagyon.
-
NyxNyxNyx
addikt
Diego Lopez nagy ász. Fifa-ban a cserekapusom már rég.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
baluka26 #8347 üzenetére
Nem is kell néznem a meccset, pontosan tudom mi történt hála neked, köszike!!
Spurs meccshez:
-Egyemberes csapat a Tottenham.
-Bale nagyon ballábas, ilyenekre képes vele (41s-től), míg jobbal ziccereket kihagy.
-Lennon csak jobbra tud cselezni, legyen akármekkora hely baloldalt/középen.
-Dembelé veszélyes helyen túlcselezi magát és, ha valaki beáll mögé sunyiban, nyert ügye van.
-Holtby fasza igazolás volt. Még fel kell venni a góllövő cipőjét, de még a kihagyott helyzetei mellett is a meccs legjobbjai között volt.
-Lloris Isten
-Dempsey-t nagyon hamar formába kell rázni, mert ez így siralmas. -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Ps Vita #8194 üzenetére
Nekem sem szimpatikus, de nem értem, hogy miért pont egy Real szurkoló szólja ezt le? Én inkább megpróbál-nék/-ok csendben maradni ebben a témában ( nem mindig sikerül, végülis most se
)
A Real is igazolna spanyol ligában játszó játékost, ha lenne arra kifejezetten érdemes, ezért hülyeség a Bayernt ekézni. Meg amúgy is, Lewa-t nyugodtan vigyétek
-
NyxNyxNyx
addikt
Hatalmas írás.
Unatkozóknak ajánlom, nem kívánom ráerőltetni senkire a Tottenham imádatot, csak rég nevettem ennyit egy cikken.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
baluka26 #8160 üzenetére
Pont a Bale-es dologgal mondtál hülyeséget. Ebben a szezonban 1 olyan esetre emlékszem, mikor nem volt szabálytalanság és úgy dobta fel magát, 3 esetben meg volt kontakt és úgy segített rá. De szerintem már megértette, hogy nem éri meg az utóbbi se, mert az előző 3 meccsen az Istenért se akart elesni (lásd.: Norwich gól)
-
NyxNyxNyx
addikt
Most néztem vissza a City - Pool meccs összefoglalóját. Aguero gólja fantasztikus
-
NyxNyxNyx
addikt
Na most hajrá Burkina Faso. Ejtsétek ki a Togo-t, kell Adebayor.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
homeless09 #8071 üzenetére
Nekem is ez jutott eszembe az Avatarjáról(habár fogalmam sincs ki az, lehet semmi köze a Dragonball Z-hez, sose néztem).
-
NyxNyxNyx
addikt
Talán nem olyan elképesztő mint a múltkori, de szép.
Tibiajax : Remélem soká lesz az. Eddig még belementem volna sokpézé, de Willian idejövetelére számítottam.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
baluka26 #8048 üzenetére
Benne van a bet365 szabályzatában, és mellesleg soha nem fogadnék arra, hogy Ronaldo lő gólt 1.3-1.4-ért.
Benzemára már fogadtam, úgy hogy csereként állt be és gólt is lőtt, de azt is érvénytelenítették. Amúgy sem éri meg gólszerzőre fogadni, nagyobb haszonnal dolgoznak. Defoe-ra 2-es odds körül van mindig, hogy lő gólt, aztán mióta nem lőtt már. -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
cyberkind #8009 üzenetére
Én úgy csinálnám, hogy most Coentrao, Kövi meccsen Marcelo, hogy pihenjen a portugál a Manchester United elleni meccsre. Akárhogy is nézem, öngyilkosság lenne a vörösök ellen Marceloval kezdeni, nyilván jobb lenne a Granada ellen, de akkor Coentrao mikor játsszon? Soha?
-
NyxNyxNyx
addikt
Vezet a nyúlkastély
Jó kis meccs lehet, de nem adta be egyik stream se.
-
NyxNyxNyx
addikt
Szerintem jó vásárt csinált az Arsenal.
Tottenham csatár meg sehol. Damiao tuti nem jön és Hooper, meg ha jönne is, nem az igazi, és még ezt se hiszem, hogy megtörténne.
Most komolyan nem értem miért nem lehet egyszer a zsebbe nyúlni Levy-nek. Így nagy eséllyel örülhetünk az 5. helynek is.
-
NyxNyxNyx
addikt
-
NyxNyxNyx
addikt
BALE!!!
Végigfutja a pályát, mekkora gól!
-
NyxNyxNyx
addikt
Varane
Ilyet utoljára Ledley Kinng-től láttam.
-
NyxNyxNyx
addikt
Özil eddig Di Maria style-ba nyomja. Beviszi 4 ember közé és elpasszolja, elesik, aztán reklamál. Modric-ot be!!
-
NyxNyxNyx
addikt
Ez mondjuk tiszteletre méltó volt amit a barcás(olyan streamen nézem, nem tudom ki volt
) csinált, mikor Carvalho elbakkerolta a passzt, simán eleshetett volna a kapusban tizi+ sárga/piros (inkább sárga)
-
NyxNyxNyx
addikt
A foglalás néhol(pl.a Cinema Cityben) nem jelent semmit, ha nem mész el. Persze, ha barátnőd sértődékeny akkor nem éri meg nem elmenni.
Más: Hadd csüngjek még ezen a Holtby dolgon, nagyon szimpatikus srác a videó alapján.
Én mellesleg a Spurs meccset fogom nézni, ha lesz Stream a Clasico helyett. Utóbbi tuti fenn lesz interneten. -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Ps Vita #7606 üzenetére
Hát ha csak a fizetés motiválta volna nem a Spursbe megy.
Na rákerestem és 67000-t fog keresni elvileg fontban hetente, ez 4,3 millió Euró évente. Ez meglepő, Bale keres 75000-et, pedig nem egy kategória a két játékos.
Schalke-ban mennyi volt a fizetése, hol van ezekről lista? -
NyxNyxNyx
addikt
Az meg más kérdés, hogy nem tudom, miért éri ez meg a Schalke-nak.
-
NyxNyxNyx
addikt
Holtby jön télen.
-
NyxNyxNyx
addikt
Rossz az előérzetem, szerintem legalább kettővel nyerni fog a Barcelona. Szerintem 10ezerrel fogadok arra, hogy lő legalább kettő gólt a Barca.
-
NyxNyxNyx
addikt
Értem köszi nektek.
Most már akkor nyerje meg a United.
-
NyxNyxNyx
addikt
Az FA kupa sorsolása, hogy működik? Nincs több sorsolás, csak ami már volt? Mert ha nincs, akkor elvileg egyetlen BPL csapat kerülhet a döntőbe a felső ágról, a Wigan személyében, míg az alsón van a két manchesteri csapat és a Chelsea, Arsenal is. Nem lenne túl igazságos...
-
NyxNyxNyx
addikt
A valenciainak semmi köze nem volt a labdához nincs tizi, Higuain meg 5 méterről mellé... Jó meccs eddig.
Na 0-1 semmi Valencia védelem nincs. -
NyxNyxNyx
addikt
Nem volt túl jó meccs, de lazán nyerhettünk volna
. Azért igazságos az X összességében.
-
NyxNyxNyx
addikt
-
NyxNyxNyx
addikt
Most olvastam Facebookon, lehet már volt:
"Ha továbbjut a Valencia ellen a Real a következőképp fog kinézni a február és a március:
-Real Madrid vs Barcelona (Copa Del Rey)
-Real Madrid vs Manchester United (Bajnokok ligája)
-Real Madrid vs Barcelona (Liga BBVA)
-Real Madrid vs Manchester United (Bajnokok ligája)
-Real Madrid X Barcelona (Copa Del Rey)" -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
-HajTömeg- #6743 üzenetére
Az Inter kapus jól visszahúzta a kezét a második Bologna gólnál.
De azért az első Bologna gól, meg a második Inter gól nem hiszem, hogy bunda volt
-
NyxNyxNyx
addikt
Nem tudom mit nézzek ma: Real meccset, vagy magyar kézit. Gondolom itt egy öntetűen az utóbbit mondjátok. De jó meccsre számítok ezzel a 0 védelemmel és a kedvenc támadósorommal. Érdekesség, hogy elvileg Di Maria ott volt a sajtótájékoztatón, még sincs a kezdőben.
De ilyen nincs, még a félidő is kb ugyanakkor van (21 00 Real, 21 15 kézi)
-
NyxNyxNyx
addikt
Ha Sánchez megért 40 milliót, Bale 100-at ér.
-
NyxNyxNyx
addikt
Ez az én véleményem, látom minden héten játszani, meccseket dönt el, a Realnak csak az lehet vele a gondja, hogy baloldalon az igazi, jobbon is volt már jó, de nem az igazi.
-
NyxNyxNyx
addikt
Elég jó és folyamatosan fejlődik. 55-t nem ér, de 45-ért már nem lenne rossz vétel a Realnak. Más kérdés, hogy a Tottenhamnek meg nem éri meg eladni annyiért, amíg nincs itt Willian a feléért(sőt még utána se, csak hát ahogy jár le a szerződése, egyre kevebbet kaphatnak érte).
Előnye még, hogy nagy meccseken gyakran betalál: Idén MU, Arsenal, Pool kapott tőle, Chelsea ellen nem játszott idén, City ellen meg nem igazán volt helye futni (tavaly azért nekik is lőtt egy szépségdíjas gólt).
-
NyxNyxNyx
addikt
Na ez viszont 100%, hogy nem volt piros.
-
NyxNyxNyx
addikt
A streamen, ahol nézem(SNWL) a szakértő szerint "100%-ban igaza volt Mike Deannek az esetnél".
Érdekes, én még mindig tartom, hogy nem volt piros, max erős sárga, főleg rangadón nem fújnék pirosat.
Ezen kívül szerintem nem sok hibája volt.más:Gareth Barry nevét nem bírom megszokni, mindig Bale-t várok
.
-
NyxNyxNyx
addikt
Eddig kifejezetten jól fúj Webb.
-
NyxNyxNyx
addikt
Na ez nagyon szép volt.
-
NyxNyxNyx
addikt
Modric a kezdőben, ráadásul Zözi helyén. Na mutasd meg mit tudsz!
-
NyxNyxNyx
addikt
Miket véd Caesar
-
NyxNyxNyx
addikt
Ezen már csak nevetni tudok.
-
NyxNyxNyx
addikt
Ez a Fryers gyerek mit tud? MU fanok gondolom ismerik.
-
NyxNyxNyx
addikt
a lesgól előtt miért is volt szöglet?
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
baluka26 #5612 üzenetére
Én még így is tartom, hogy nem volt annyira rossz igazolás... Amikor Khedira sérült volt jól jött, és előlrébb se mondhatjuk, hogy nem csinált semmit, a támadások előkészítésében jó volt. 13 meccsen játszott, amiből 5-ön csere volt. Ha azt nézzük Alonsonak is csak 3 gólpassza van a ligában.
Szerk.:Essien meg tényleg nagyon jó, hogy játszik szélsővédőt is, de komolyan mondom Callejon jobban oldotta meg.
-
NyxNyxNyx
addikt
Jó ez a foci topic.
-
NyxNyxNyx
addikt
Gervinho-t leültették "kicsit".
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
KisTücsök #5522 üzenetére
Csak egy példa: Link
Ronaldo és Benzema is lőtt egy-egy k*rvaszép gólt, és nyertek az Osasuna ellen 1-5-re, de inkább arról szól a cikk, hogy Ronaldo felrúgta Higuain-t, mert "el akarta venni a gólját".(Persze megemlíti, még felháborítóbb lenne, ha nem tenné)Erre emlékeztem így konkrétan, tuti van több is.
-
NyxNyxNyx
addikt
Bale előző 3 sárgája, amit színészkedésért kapott nem volt jogos. Komolyan tiszta ideg vagyok.
Ilyet vissza szoktak vonni? Reading ellen nem gáz, ha nem játszik, csak azért na'...
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BONTATLAN Philips Essential ThermoProtect BHS376/00 Hajvasaló
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Bontatlan LEGO Star Wars 75211 - Birodalmi TIE Vadász (Imperial TIE Fighter)
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest