- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
Aram
tag
Emberek!
Mégis hogyan kell akkor beállítani a 10-es és 10.5-es szorzókat ASUS A7N8X alaplapon, illetve A7N8X-X alaplapon?
Valaki, akinek ilyenje van és be tudja állítani, az mondja el, hogy hogyan csinálja!
Előre is köszi!
Aram -
Aram
tag
ÉRDEKESSÉG:
Barátom A7N8X-én (2.0) szintén nem lehet beállítani 10-es szorzót. Emberek segítsetek, ez mitől lehet? :)
Futott itt minden, ami szem szájnak ingere, lassan, de biztosan kialakul a végső órajel.
Bár ez a 2300 MHz furdalja az oldalamat egy kicsit. Lehet, hogy egy komolyabb hűtéssel még megpróbálom... ;]
Egyelőre ennyi. -
Aram
tag
1700+ Athlon XP, most 200*11-en, azaz 2200 MHz-en megy benne. Nagyon üt!
Szintetikus tesztek lefutottak 210*11-en is (2310 MHz :)) Próbáljátok ki otthon Single Channelben a gépeteket. Semmivel sem lesz lassabb mint Dualban...
Aram -
Aram
tag
Na srácok... (és hölgyek :) )
Második felvonása kezdődik életem nForce korszakának. Az első egy A7N8X Deluxe volt, de azon túladtam, most viszont egy A7N8X-X lap lett a kiválasztott. Komoly reményeket fűzök hozzá annak ellenére, hogy nem tud DC-t. Persze ennek megfelelő teszt-előzménye volt, mégpedig egy Abit NF7-es lapban, ahol összehasonlította nekem barátom, a DC kontra SC memóriakezelést és a teljesítménykülönbség a nullához konvergált...
Na majd, ha összerakom, elválik mit tud az olcsó nForce!
Üdv! -
Aram
tag
Hali!
A CHS állítása szerint januártól lesz itthon a lap.
Aram
Aktív témák
Hirdetés
- Reklámblokkolók topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- FortiNet FG-80C
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest