Aktív témák
-
-
C.Brigante
veterán
Cn'Q kikapcsolva.
ezt csak úgy beírtam -
C.Brigante
veterán
válasz
D-LAN|FuRioN #3935 üzenetére
Ezt, hogyan hoztad ki belőle? vízhűtés? vagy hogyan és neked a Revision miért E6 és nekem E3, mi a külömbeég???
-
C.Brigante
veterán
haló, mindenki alszik??
-
C.Brigante
veterán
srácok mennyire ismeritek az IP hide progit, router mögül és műxik??
-
C.Brigante
veterán
na lépek ebédelni, mert cefet éhes vagyok, jó étvágyat mindenkinek!!
-
C.Brigante
veterán
itt van a legjobb hangulat, ebben a fórumba... úgyhogy ide fogok mindent írni, még azt is a ha a kocsiba olajat cseréltem
-
C.Brigante
veterán
A GPU dioda 47 fokos az jó vagy rossz?
-
C.Brigante
veterán
most nézem a hőfokokat, (speedfan) 3 fokot számított neki a takarítás CPU 43-ról lement 40 fokra és ugye 2 Ghz-ről van 2.2-re húzva...3200+ ez nagyon nagy LOL
-
C.Brigante
veterán
nnna, kitakarítottam a kicsikémet sürített levegővel, nagyon tiszta, por mentes és meg fogja hálálni a gondoskodást!!! Egyébként rohadt sok pormacska volt benne... és ami nem elhanyagolható tény, hogy 3000pénz egy flakon sürített levegő.
-
C.Brigante
veterán
20-25 az már kircsi!!
Nem ide vág a téma, de nem tudjátok véletlenül, hogy a kerio (ha esetleh használ valaki közületek) miért nem tudja update-elni magát úgy 20%-nál nem csinál semmit, az update lehet rossz, másnál is csinál ilyet esetleg? elég ritkán frissít félévente 1xPersze erről már nem írok többet ide, csak gondoltam hátha...
-
C.Brigante
veterán
C N' Q van rajta! ja, és megbízható és tuningolható szépen.. Én nem akarok senkivel veszekedni, pláne nem nálam jobban hozzáértőkkel, de szerintem az Asus az egyik legnevesebb cég és már tett le az asztalra és nem véletlenül tartozik a drága kategóriába. Ez az én véleményem.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
C.Brigante
veterán
nekem az első van /A8N-E Asus nForce4 ultra/ ha jól belegondolsz és ami tény az az, hogy a kettő között szinte csak a dual VGA alkalmazás a külömbség, ha a jövőre gondolsz és akarsz duálba videókarizni akkor SLI-s változat ha nem akkor az első is elég. Én nagyon meg vagyok elégedve vele!
-
C.Brigante
veterán
válasz
twyster #3653 üzenetére
figyi twyster, ha nem tudod pontosan a biosban, hogy mit hol kell állítani akkor tényleg nehéz segíteni, mert még azt is magyarázni, hogy hova lépj be.....és ha valamit elnyomsz mondjuk a feszeknél akkor elég nagy gázt lehet ott csinálni.. a procidat szépen lehetne egyébként húzni, persze nem mindegy hogyan, ha már 3 ghz-ig felhúzod oda már komoly hűtés is kell, nem elég a gyári.
[Szerkesztve] -
C.Brigante
veterán
na mindegy...
[Szerkesztve] -
C.Brigante
veterán
csak azt nem tudom miért ezt az oldalt rakta be..
-
C.Brigante
veterán
hali srácok, egy hülyének tűnő kérdés, melyiket dobjam ki: Sandrát, vagy Everestet? nekem az Everest sokkal szimpatikusabb de hátha tudtok valamit..köszi
-
C.Brigante
veterán
nna, a 3200+ procimat felhúztam a névleges órajelre 3.2 Ghz-re! tök jól fut stabilan! Alapfeszen, gyári hűtővel!
ekkora hülyeséget nem hagyhattam ki, persze csak vicc volt
-
C.Brigante
veterán
-
C.Brigante
veterán
Krisztián, én vagyok az embered, én ugyanezt csináltam tegnap amiről most érdeklődsz! 3200+ procimat Rob és mások segítségével 2.2Ghz-re húztam, így: HT szorzó:4x Ram: DDR400 (200) ennyi, gyönyörűen szalad, bár a haveromnak nem volt ilyen szerencsélye, neki a 3500+ nem indult el ( felrakta 2.4-re mert neki ugye a 2.2 a gyári ) de aztán megoldotta. A lényeg, hogy ( nem azért mert nekem ilyen van ) az AMD elsősorban a processoraihoz az ASUS A8N-E alaplapot ajánlja, ugyhogy lehet ezzel húzni szépen. Látom neked is az van csak Abit. Szal húzd nyugiba 2.2-re.
[Szerkesztve] -
C.Brigante
veterán
válasz
REDeath #3496 üzenetére
szia, esetleg megkérdezhetem milyen alaplapod van? nekem az Asus A8N -E lapon ki-be lehet kapcsolni a C N' Q funkciót. és a ram fsb-nél található. ( advanced-en belül )
Egy kérdés: most húztam egy kicsit a procin a 3Dmark05-ben 6847 pontot csinált a masina, az jó? vagy közepes? -
C.Brigante
veterán
na mindegy a RAM FSB 200Mhz-en van( levettem 400-ról ) HT 4x szorzó és 2.2 megy a proci, van hiba?
[Szerkesztve] -
C.Brigante
veterán
ez így jó, vagy állítsak valamit még?? lécci help ne, hogy itt nekem elfüstöljön
[/url][/IMG]
most mé nem látszik a kép?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
C.Brigante
veterán
válasz
C.Brigante #3424 üzenetére
ezt, hogy csináltad, hogy hamarabb válaszoltál most mint, hogy én feltettem a kérdést???????
-
C.Brigante
veterán
na állj állj állj, a memori most nekem 400Mhz megy duálba, ezt tudom állítani mennyi legyen, 200-ra tudom tenni, minél alacsonyabb annál jobb? hol van ilyen, hogy HT szorzó?? 4x512 memoriám van, annyira nem egyszerű ezekkel játszani.. a memoriaclock mnuben sok mindent lehet állítani ami nekem auton van...
-
C.Brigante
veterán
hát megnézegettem a dolgokat de van pár dolog amit nem értek, leírom őket pontokban és ha tudsz akkor te is így válaszolj vissza, így nem leszek megkeveredve
1. A procit ugye 10%-al tudom növelni gyárilag így lesz 2200MHz ez ok.
2. a memoriába beléptem de ott nem tudom 166-ra állítani mert a legkissebb 200 most: DDR400 látszik vagyis ez van beállítva. itt mire állítsam? mert ugye minden auto-n van!
3. a HT is auton van de nekem 1000MHz-es mert 5x-ig van, ezt állítsam 4x-re?
4. milyen dolgokat vehyek ki auto-ból, hogy minden stimmeljen?
remélem nem vagyok nagyon nehéz eset!!előre is köszi
-
C.Brigante
veterán
válasz
REDeath #3401 üzenetére
huhh köszi ezt rendesen leírtad!!
csak ezt most ki kell bogoznom, neked egyértelmű, nekem még annyira nem!
1. HT szorzó? (hyper transport?) a memoriám a 2Gb / 4x512 lehetséges, hogy a memoriám 200Mhz és duálban fut 400-on? ezt olvastam ki a sandrából. Igazából ugye proci 3200+ 2G-án megy gyárilag, azt szeretném, hogy 2.2-n menjen, leírnád így, hogy mit tegyek? mint egy 2 éves gyereknek, bocsi, hogy ilyen értetlen vaok!
-
C.Brigante
veterán
Szasztok, valaki le tudná írni nekem, hogyan kell procit tuningolni, nagyjából tudom csak nem akarom elbaszni a gépet. Tehát egy kis útmutatóra gondoltam, előre is köszi!!
Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Filmvilág
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Hálózatokról alaposan
- Macska topik
- Óvodások homokozója
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged